Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Във Варна с бебе

  • 6 944
  • 4
Здравейте! От скоро обмисляме преместване във Варна. В момента живеем в София и тази лудница и живот в панелен блок, в който нон стоп някой кърти вече ни писна. Отделно бебето ни е на 7м и няма грам спокойствие и тишина. Мислим вариант за къща във Варна. Ще се радвам да чуя мнение за града на живущите там. Как стоят нещата с работата, яслите и като цяло как е живота там. Кои квартали са хубави за живеене?
Виж целия пост
# 1
С яслите е трудно, с някои градини също. Ако искате къща, вероятно ще трябва да се ориентирате към живот извън града. Тук също масово се живее в апартаменти, независимо панелни или не.

Работата... Зависи от много неща. Но определено няма да имате възможностите, а вероятно и заплащането, които ги има в столицата.
Виж целия пост
# 2
Във Варна също е голяма лудница, шум и мръсотия. Същото като в София с бонус по-ниски заплати и по-малко възможности за реализация. За сметка на това обаче цените може и да са по-високи.
Ако ще бягате от шумотевицата ви трябва малък град.
Виж целия пост
# 3
При така описан проблем ви трябва малък град, а не Варна. Или най-много нещо до 50 000 души население. Освен ако не ви устройва живот във вилна зона или село близо до голям град.
Виж целия пост
# 4
Ако ще е село или вилна зона да си купуват една къщичка около София и да си живеят там. Хем ще са на спокойно, хем ще си имат работата и перспективите.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия