Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Памперс

  • 1 298
  • 6
Здравейте, как отучихте децата от памперса? И на каква възраст бяха?
Виж целия пост
# 1
На почти 2 годинки беше. Опитахме какво ли не, докато лятото не отидохме на море. Аз взех памперси за вода и и го сложих още от бунгалото. Тя обаче се напишкала и явно тези памперси не попиват и децата си остават мокри, та тя започна казва тогава за първи път " Пиш". Та така на шега на майтап така започна изобщо да си казва. Иначе сме пробвали да слагаме на определени интервали или пък да обесняваме без никакъв успех обаче.
Виж целия пост
# 2
1,10г
Виж целия пост
# 3
На 3 години беше.Заведох го на гости на вуйчо ми,чиято дъщеря бе на 4.Малкия видя,че кака не носи памперс и сам се отказа.
Виж целия пост
# 4
На година и половина беше. За два-три дни махнах и дневен и нощен памперс. Не желаеше гърне, затова му купих детски писоар. Беше топл време и го държах по голо дупе, когато видях, че започва да пиша, го сложих до писоара, стана му забавно и след това си отиваше там. Когато излизахме навън, питах често дали му се пиша и детето си казваше. За акане сме нямали проблем също. Обясних, че “ако” се прави в гърнето и това беше.
Виж целия пост
# 5
На 1г.7м. беше когато махнахме памперса (дневния). Слагах го на гърне от 1г.3-4м. разбираше че там се пишка и ака, започна да си показва когато му се пишка и тогава махнах памперса. Имахме инциденти първите няколко дни и го слагах по-често на гърнето, за около 2 седмици свикна и не се изпускаше вече.
Виж целия пост
# 6
На 3 години и 4 месеца. Не съм го учила, една сутрин се събуди, каза, че има ‘пиш’ и сам отиде в тоалетната. И така приключихме с памперса. Инциденти никога не е имал.

На около две години и половина пробвахме какво ли не. Накрая ми писна от пране и чистене и му върнах памперса.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия