Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Anthelios на La Roche-Posay защитава от слънцето дори най-нежната и уязвима кожа

  • 8 527
  • 452
# 60
Рядко съм виждала бебета да си играят незащитени от слънцето на плажа.Обикновено са под чадър и намазани със слънцезащитен продук.
Виж целия пост
# 61
Дирекно под слънчевите лъчи много рядко виждам бебета. Като цяло са под чадър или палатка.
Виж целия пост
# 62
Бебета чак не, но ми прави впечатление, че има доста малки деца, които си играят под слънчевите лъчи. Някои от тях са с шапки. Надявам се, че родителите им са се погрижили за нежната им кожа.
Виж целия пост
# 63
Не съм забелязала бебета оставени директно на слънцето. Моето също не го оставям или поне не за дълго и винаги мажа със слънцезащита.
Виж целия пост
# 64
Слънчевото изгаряне е опасно за всеки, но крие най-голям риск именно за децата.Защо това е така и как да защитим тяхната нежна и уязвима кожа? Прочетете най-важното по темата в тази статия.
Виж целия пост
# 65
Наблюдавам,че все повече родители са се ориентирали към слънцезащитно облекло за своите деца, което е много хубаво.
Освен това е важна и слънцезащитата, подновяването ѝ на определен интервал, след досега с вода, да не се излагаме поне в интервала 14-16ч, когато слънцето е най-силно..

Моите наблюдения са,че повечето родители не излагат децата/бебетата си на пряка слънчева светлина , а децата играят на сянка. Това обаче не изключва ползването на слънцезащитна козметика. 
Смятам, че поне през летният сезон, без значение дали на море,басейн ,  планина или в града , трябва да се използва слънцезащита. 🤞🏻🍀
Виж целия пост
# 66
Аз също имам наблюдения особено от татковците, че не излагат бебе или малко дете на пряка слънчева светлина.
С една мама се запознахме в един магазин, която точно търсеше слънцезащитно облекло за бебето си.
Обикновено бебето е под чадър.
Виж целия пост
# 67
За съжаление, често наблюдавам бебета изложени на пряка слънчева светлина на плажа, но още по-жалко,  е че лично аз съм допущала същата грешка, като съм се успокоявала, че ползвам слънцезащитни продукти, което не е достатъчна защита за нежната бебешка кожа.
Виж целия пост
# 68
Не съм виждала бебета, оставени на директна слънчева светлина на плажа.
Виж целия пост
# 69
Дечицата, които съм виждала са били на сянка и леко облечени.
Виж целия пост
# 70
На плажа има бебета с шапки на брега заедно с родителите си , или в надуваеми басейни. Деца до 3 г.има, но предимно във водата.
Виж целия пост
# 71
Не. В повечето случаи са в количката или под чадър/навес и с шапка. Хората може да не са особено отговорни към собствената си кожа, но пък пазят тази на децата си.
Виж целия пост
# 72
Бебе под директна слънчева светлина на плажа е по-скоро изключение. Обикновено са под чадъра, а вече много хора използват освен слънцезащитни продукти и дрехи/бански костюми с UV защита за малките деца.
Виж целия пост
# 73
Не съм забелязвала бебета директно под слънчевите лъчи. Обикновено са на сянка под чадър и навес. От малка водим дъщеря ни на плаж. Винаги сме били на сянка с подходящ слънцезащитен крем и сме избягвали обедните жеги.
Виж целия пост
# 74
Мойте наблюдения са, че обикновено бебетата са на сянка. Деца над 2 години обикновено играят близо до водата, често облечени със специални дрехи. В това отношение родителите са отговорни.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия