Моите любими торти!!!-2

  • 113 506
  • 429
# 270
Джема, тортата ти изглежда приказно.  Hug   bouquet


А ето и една моя рецепта  Hug
Тортата се приготвя  много лесно и е страшно приятна за топлото време.  Hug

Лесна торта с кисело мляко

Прави се пандишпанен блат от:
4 яйца
15 с.л. (равни) захар
15 с.л. ( с лек връх) брашно
1 бакпулвер
Пече се блата на 200 градуса (става готов бързо)
Още топъл се залива с 1 кофичка НЕ подсладено кисело мляко което се разстила равномерно.
Изчаква се един час след което се нареждат отгоре нарязани плодове (зимата става и от компот или сладко).
След това се украсява със сметана.
Да ви е сладко  Hug
Виж целия пост
# 271
Блатът е пандишпан, кремът е карамелен пудинг на д-р Йоткер, отгоре- сметана. Вафличките са слепени с пудинг . Съвсем мързелива тортичка. Laughing
Виж целия пост
# 272
Момичета, дъщеря ми днес става на 7 г. Hug. Благодарение на вас сътворих тази торта Барби Simple Smile
http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=6184&AlbumId=59083

Черпя ви по едно парче, макар и виртуално  Heart Eyes
Виж целия пост
# 273
Страхотна торта Весела !Честит рожден ден на малката принцеса ! Да ти е жива , здрава и мнооого щастлива ! bdbaloni
Виж целия пост
# 274
Ето я тортата за рождения ден на мъжа ми. Запалянко и фен на Италия, както и аз де. Надяваме се довечера вземе световната титла. Laughing Стори ми се повече от подходящо тортата да е Тирамису. Хем лека, хем бързо се приготвя и ни е любима. Laughing
Нещо топката не можах да я докарам. Twisted Evil Ама знайте, че е топка, летяща към вратата. hahaha Joy



Виж целия пост
# 275
Мммм, изглежда много добре и най-важното вкусно, Djemma! Браво!   bouquet С крема за Тирамису не се работи лесно, нали? И аз съм го открила! Wink

Весела и твоята "Барби" е чудесна! Поздравления!   bouquet

Честит рожден ден на малката принцеса! Много да ви радва!
 
Виж целия пост
# 276
Здравейте мили момичета.Първо искам да ви поздравя за невероятния талант който имате всички Hugнаправо сте невероятни.Нагледах се на страхотни вкусотийки  chefпоздравявам ви за ентусиазма с който вършите нещата  bouquet.Исках и аз да се пробвам,но никъде не видях подробно как да направя нещо подобно.Дайте молко рецепти,ако не са тайна,пък ако са после може да ме #2gunfireМайтапче hahaha
С удоволствие ще се присъединя към вас,много сте сладки bowuu
Виж целия пост
# 277
 HugМагда, добре дошла сред нас, дано ти е приятно!
Ето тук има разни техники, много полезна тема, просто един път Grinning, както се казва.

Рецепти за торти в тази тема не съм забелязала дали има, но виж тук или тук .
Виж целия пост
# 278
Мммм, изглежда много добре и най-важното вкусно, Djemma! Браво!   bouquet С крема за Тирамису не се работи лесно, нали? И аз съм го открила! Wink

Весела и твоята "Барби" е чудесна! Поздравления!   bouquet

Честит рожден ден на малката принцеса! Много да ви радва!
 

Да, не е лесен за работа. Все пак трябваше да направя маслен крем за по-фините детайли ми се струва. Laughing
Виж целия пост
# 279
ето и моята Торта "Трюфел" от Мишел- вече втора и по-успешна  за 16-летието на тийна вчера



Виж целия пост
# 280
Здравейте на всички кулинарки.Възхитена съм от тортите ви.Аз обожавам да се занимавам със сладкарство.За мое съжаление нямам голяма възможност да практикувам хобито си.
Сега обаче понеже наближава рожденния ден на дреби искам да му направя тортичка.
Мисля да изпробвам това-онова.....  chef
Та въпросът ми е как мога да постигна снежно бял цвят на фигурките.За червено,зелено и т.н ми е ясно -бои,но БЯЛО newsm78 .....такава боя май няма.Ако някой  знае или има идеи да пише.
Виж целия пост
# 281
Ами от какво смяташ да ги правиш. Например марципан "Варна" и мастика от маршмелоу са си бели. newsm78
Виж целия пост
# 282
Утре ще почерпя колегите си за новичката магистърска диплома с портокалов чийзкейк:

Отгоре желирах плодове за по-лятно Wink
Ама не съм си оправила датата след като сменях батериите, не ми забелязвайте  Embarassed
Незнам защо понякога не се вижда, ето тук е: https://www.bg-mamma.com/assets/vessur/img/not_found.png
Виж целия пост
# 283
anomalia, чийзкейкът ти е страхотен! Жалко, че не съм сред колегите, ами съм сред тия дето гледат и преглъщат. Cry Честита ти диплома и магистърска степен!  bouquet
Виж целия пост
# 284
вижте тези торти, аз се комплексирах направо...

http://www.carlocksbakery.com/special_cakes.html
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия