Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

за пвц дограмата Sky Line имам питане

  • 718
  • 7
имам питане някой ако има впечатления за точно тази пвц дограма на Sky Line
това, което аз знам е, че се прави по австрийски лиценз в Бг
и е 4 камерна

моля ако някой има впечатления да каже
трябва ми спешно 

благодаря за вниманието
Виж целия пост
# 1
Подробности за дограмата немога да ти дам, но от фирмата въобще не съм доволна. Миналата година ни слагаха дограмата вкъщи -  пълен провал. Първо - размерите не бяха взети точно (бяха по-малки от тези на старата). Единият ни прозорец е вътрешен и плъзгащ се и е с формата на ромб (изкриви се от неправилен монтаж - трябваше да си е правоъгълник). Не бяха монтирали един от комарниците ни - два месеца докато ни го монтират. От прозорците духаше зимата. И най-тъпото - не издваха, когато им звъняхме за рекламация. Имаше  и други простотии, така че се принудихме да сезираме Комисията за защита на потребителя. Явно те малко ги посплашиха и една част от праблемите ни горе-долу се решиха. Просто нямам думи.
Виж целия пост
# 2
 Naughty  нашата е от тях - ужас, тече ужасно има страшен конденз, получи се и влага между стъклопакета, просто се прецакахме страшно  #2gunfire когато се обадихме за рекламация те дори не дойдоха да видят проблемите. Стойте далече!  bouquet
Виж целия пост
# 3
благодаря ви за отговорите

значи няма да е тази

приятна вечер!
Виж целия пост
# 4
Здравейте
Конденз би могъл да се получи от вътрешната страна на стъклото /откъм помещението/, независимо каква е дограмата когато влажността в помещението е над 50%. За целта препоръчваме непосредствено след мокрите строителни процеси да се осъществява проветряване на помещението с цел понижаване на влажността в самото помещение.
Ако конденза е между стъклата в стъклопакета, това означава, че самият стъклопакет подлежи на безплатна смяна в рамките на 5 години, за което е гаранционното поддържане.
При желание моля напишете ни телефон за връзка с Вас.
Поздрави
Виж целия пост
# 5
Здравейте
Размерите на новата дограма ги преценява квалифициран инженер и ги съобразява с всички строителни норми и изисквания.
Геометрията на дограмата е с правоъгълни размери. При плъзгаща се дограма, ако има отклонения от правоъгълната форма, не е възможно тотално функционирането.
Комарниците са допълнителни аксесоари към дограмата и се монтират допълнително по желание на клиента.

Фирма SKY LINE носи 5 години безплатно гаранционно поддържане, което започва да тече от датата на монтажа след подписване на Приемо- предавателен протокол между възложител и изпълнител, и при възникнал проблем фирмата реагира в рамките до 15 работни дни.

Желанието ни е да удовлетворим всички наши клиенти!

С уважение- Нина Николова- главен търговски консултант SKY LINE
Виж целия пост
# 6
Здравейте,

Продуктът ДОГРАМА се реализира чрез използването на следните основни материали:
-профили, от които е направена рамката на дограмата
-стъклопакет,
-обков /механизми/
-системата гумени уплътнения

За да се реализира Продукта ДОГРАМА, допълнително се включват консултациите за начина на реализация, замерване на място, индивидуално проектиране, индивидуално производство, доставка, монтаж, остъкляване, следмонтажен сервиз.

Работещите във фирма SKY LINE са преминали всички квалификационни нива и са оторизирани да произвеждат ДОГРАМИ от водещи производители на профили. Фирмата е с един от първите в бранша със сертификат за качество ISO 9001:2000 от 2004 година.

С удоволствие ще Ви запознаем при интерес от Ваша страна с ВИДОВЕТЕ SKY LINE ДОГРАМИ.

Поздрави

Нина Николова
SKY LINE

Виж целия пост
# 7
Аз пък съм много доволна.Миналата година сложихме оттам Ваймар - петкамерна с к стъкло.Не съм имала никакви проблеми.Тази година сменихме и на другите стаи.Профилът е Саламандър, пак 5 камерна , пак к стъкло.Очарована съм от обслужването и вниманието.Даже с въпросната дама Н.Николова съм контактувала по телефона.Препоръчвам фирмата на всеки приятел, решил да сменя дограма.Вече ще искам процент за изпратени клиенти!

Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия