Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво означава разкритие от 1,5 см?
Какво да прави майката, когато бебето й постоянно иска да се храни?
Какво представлява разкритието на шийката на матката преди раждането?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво означава разкритие от 1,5 см?
-
Какво да прави майката, когато бебето й постоянно иска да се храни?
Ако бебето постоянно иска да се храни, майката трябва да се консултира с педиатър или консултант по кърмене. Това поведение може да бъде свързано с различни причини като нужда от утеха, успокояване или просто желание за близост. Важно е майката да осигури на бебето достатъчно и правилно хранене, като наблюдава признаците на ситост и комфорт на бебето.
-
Какво представлява разкритието на шийката на матката преди раждането?
-
Какво е секцио при раждане?
-
Какво е значението на разкритието от 1,5 см преди раждането?

и 
pontes - 0886 33 05 28

Като изчета предишната тема пак ще се включа, просто не искам да пропускам нищо. Благодаря ви за милите пожелания
. Нека спи, така расте. Само се притеснявам да не е на болест. Казва се Екатерина.
Не се притеснявай всичко ще е наред! Аз започнах да мисля позитивно и се настройвам, че е по-добре детето ми да си реши само! Когато иска тогава да дойде! Ние го чакаме с нетърпение!!! 
и да не е голяма мъка. Ама вижте как пишете каква радост е и как се забравя болката.
" някои пък даже още не сме забременели"
. Отгоре натова ако си говорим за закривател на темата - днес в Шейново компа показа евентуален ден за доставяне на пратката - 31.12
. Плацентата си седи втора степен, водите са океанско ниво

, а на все още чакащите - скорошна радост 
, самата операция не ме е боляла, усещам някакво придърпване, но ... нищо сериозно. След по малко от 24 часа в интензивно на системи кръстосвах из отделението и мрънках да ме изписват вече
......
, спим, ядем, пълним доста памперса и се мием/къпем
само тези 4 неща