Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Защо бебето е с 2 седмици по-голямо от очакваната възраст?
Какво представляват контракциите и какво е тяхното значение?
Какво представлява хомеопатичното лечение и какви са неговите ефекти върху бременни жени?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Защо бебето е с 2 седмици по-голямо от очакваната възраст?
-
Какво представляват контракциите и какво е тяхното значение?
-
Какво представлява хомеопатичното лечение и какви са неговите ефекти върху бременни жени?
Хомеопатичното лечение е вид алтернативна медицина, която използва силно разредени естествени съставки. Обикновено се счита за безопасно за бременни жени, но е препоръчително да се консултирате с лекар преди употреба. Ефективността може да варира в зависимост от конкретния случай и състоянието на бременната жена.
-
Какви са препоръките за лечение на кашлица по време на бременност?
-
Какво представлява 3D ултразвукът и къде може да се извърши?

на Мяуче и AniPa задето се разминахме с ходенето до фотото. Почуствах се много неудобно, ама не съобразих моите с плановете на половинката и така. Съжалявам още веднъж за конфузната ситуация, която създадох!
направо не можах да повярвам. Сега съм спокойна, поне до следващата емоция там.
. А държах почти по цял ден прозореца отворен и редувах с пръскане- не стана. Чудя се дали няма да стане с тези пръчици дето се палят...Наистина незнам. И аз пушех преди, но сега станах върл враг на цигарите
. За първи път също така видях толкова бременни накуп
Много се радвам, че се запознах лично с част от вас
Досега беше само виртуално общуване.

) Засега мисля за модел Extravagance Cangaroo май. Казвайте, ако имате по-добри идеи!
Едва се преборвам - досега съм взела само 1 ританки, 1 боди и 1 играчка (и биберон на Авент от лекцията 
Добре, че не ми се налага да патувам всеки ден с градски транспорт, че иначе щях да полудея / не, че ми пречи да седя права, аз даже отказвам понякога но все пак... /. Само ви занимавам с мойте глупости