Един въпрос за сода бикарбонат ме мъчи

  • 552
  • 4
Мами-кулинарки, имам следната бърза питанка -  като се приготвя нещо със сода бикарбонат, фурната трябва ли да е студена или може  да е и затоплена? Всъщност има ли значение?
Мерси предварително  bouquet
Виж целия пост
# 1
Няма значение  Grinning
Виж целия пост
# 2
Няма значение, но според мен е по-добре  /за печивото/  да е загрята /освен, ако съдът е такъв, че се изисква да е студена/
Виж целия пост
# 3
 Peace И аз сам на същото мнение
Няма значение, но според мен е по-добре  /за печивото/  да е загрята /освен, ако съдът е такъв, че се изисква да е студена/
Виж целия пост
# 4
Според мен трябва да е загрята. Hug
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия