Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

От Орлов мост до УАСГ - с какво?

  • 606
  • 2
Утре племенника ми трябва да отиде до УАСГ. Автобуса от Пловдив ще го "остави" на Орлов мост в София - с какво може да се предвижи до УАСГ най-бързо, защото ще разполага само с 30 мин.? Можете ли да ми помогнете с инфо за градския транспорт в София? Или някаква маршрутка? Кой номер и от коя спирка? Благодаря ви.
Виж целия пост
# 1
Ами аз съм ходила от Орлов мост до УАСГ с абтобус 94. Спирката му е не точно на Цариградско шосе, а на Евлоги Георгиев. Значи ... като го остави рейса от Пловдив на Орлов мост, пресича подлеза по диагонал. т.е. не минава от другата страна, а по диагонал. Там има една спирка, където спират 94, автобус 9, и други. Качва се в 94 и слиза на спирката на Граф Игнатиев ( след трамвайните линии). Оттам пресича улицата по която се е движил рейса и продължава нагоре и след това надясно  пеша. Ако не може да се ориентира - да попита някого - там ще му кажат.

не можах май да го обясня много точно. Надявам се да се ориентирате. Най-добре е да си вземете една карта на София - аз така много по-лесно се ориентирам. Успех.
Виж целия пост
# 2
Таня благодаря ти, аз карта съм му дала и съм му нарисувала пъта и всичко останало, но ще му е за първи път... а и не знаех с кой автобус да се придвижи от Орлов мост. Аз съм ходила от гарата е трамвай 12...
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия