Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

хемангиом на ръката

  • 765
  • 3
Здравейте! Дъщеря ми е на почти две години. След раждането на лявата и ръка се появи близо до лакътя хемангиомче, което ръстеше с нея. Засега ни казаха само да го наблюдаваме. Има и едно по-малко точно над дупето. Прочетох всички коментари по темата чрез търсачката, но все пак искам да питам имате ли няква нова информация относно тези хемангиоми.
Виж целия пост
# 1
Жасмина има хемангиом на крачето - в началото растеше, сега спря. Казаха ни само да го наблюдаваме, ако стане много голям трябва да се изреже, иначе не пречи. Има вероятност и да изчезне.
Виж целия пост
# 2
Притеснява ме и факта, че след две седмици тръгва на ясла и да не би някое дете да го чопли и пипа и да тръгне кръв защото то привлича внимание на малките деца.
Виж целия пост
# 3
Бих те посъветвала за това да питаш педиатъра. На сина на приятелката ми хемангиома се пукна,трудно спряха кръвта и се наложи операция, но беше на главата. Не знам за чопленето  newsm78
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия