Движение на българските майки в Г.Оряховица

• 27 645
  • 435
# 195
iguanka   лекциите са добре,но нещо не ми стига времето за моите си работи и току ме хваща липсата по време на лекции  Joy колегите чак немогат да повярват,че аз мога така да изчезвам,ама като се налага ooooh! като ти гледам подписа,ще се жените ли с твоето зайче  байче,ако идете в ритуалната зала ,там ще ви запише моята приятелка
Ленче,виж моля те,утре как са точните имена на трите книжарници дето ни дариха ученически пособия,едната е Хелиус  Thinking обаче другите  newsm78 че да ги впишем като по-големи дарители ! Трябва да се чуем по телефона,търсих те, но не си чуваш мобилният Sick
Хехе има време и това да стане Simple Smile
Обещали са ми поне Simple Smile
Пратих ти пакета -дано пристигне невредим -пиши щом го получиш Simple Smile Поздрави!
Виж целия пост
# 196
iguanka   Благодаря   миличка  Hug отидох едва вчера да взема пакета, а утре ще пратя от твоите неща в единият дом! За другият дом ще се носят нещата по-късно ...другата седмица
Виж целия пост
# 197
Радвам се, че са пристигнали нещата  Hug Hug
Виж целия пост
# 198
На 19 септември занесени в домът в с.Горски Сеновец за учениците-раници,тетрадки,линийки,флумастери,цветни моливи ,блокове,всичко необходимо за всеки един ученик
На 20 септември занесени в домът в с.Михалци всички необходими събрани неща за учениците ,добно бельо-цветни комплекти за всички деца там/от парите събирани на Великденският ни базар/
На 10 октомври занесени на децата в домът в с.Страхилово едно чувалче обувки втора употреба,два чувала дрехи втора употреба,играчки три кашона-нови,както и тетрадки за първокласници,цветни моливи,пластелин,дъски за пластелин,водни боички,четки,блокчета за рисуване,гланцови блокчета...и всичко от този род за което се сещате
На 11 октомври посетено дете-сираче на 12г в с.Самоводене и занесени ученически пособия/от всичко необходимо/
На 13 октомври посетено многодетно семейство в с.Първомайци и занесена бебешка детска количка-зимна,2 бр шишета,чайче Хиип,бебешка пудра,бебешки дрешки
........сега тръгваме за многодетното семейство в Първомайци,като се върна ще пиша по-вече за тях
Виж целия пост
# 199
Бебчето е момиченце,на месец и половина!Ако някоя от вас има малки нещица излишни  Hug като за такава госпожица,нека ми се обади !Майката е благодарна на всяка помощ!Беше и неудобно в началото,но това да си помагаме е нещо съвсем нормално Hug Може би ще има нужда от лятна количка,но до тогава има доста време
  домашният ми телефон е променен от 4-86-26 стана 2 - 86 - 26 ,мобилните са същите
Момичета-кокичета,коя с какво ще се включи в благотворителният коледен базар....чакам предложения да вземем да се видим някоя събота към 11ч ,например следващата...и да обсъдим кое как newsm78
Виж целия пост
# 200
дидка,малко се чувствам позабравена Cry,че моите чувалчета и торбички още стоят на средата на хола...имам около 5-6 комплекта шалове,шапки и ръкавици,дрешки за 2-3 годишни деца и много играчки.за коледния базар съм сигурна с двете ръце ,даже вече си купих картони за картичките и трупам идеи от форума...събирам жълади и разни други природни продукти,...имам време доста,защото детенце вече ходи на градина Peace!
Виж целия пост
# 201
Просто решаваш и ми ги носиш!Или ми звънкаш и се разбираме аз да дойда!Беше казала ,че си малко заета и затова не ти се обаждам! Звънни ми сега ако искаш,ако имаш домашен телефон!  bouquet
...колкото за Коледният базар съм абсолютно сигурна в тебе Heart Eyes
Виж целия пост
# 202
ще ми бъде много приятно да направим една среща следващата седмица,защото и времето си е време,предложението за събота е приемливо...тогава ще ти докарам нещата и ще поговорим! Wink
Виж целия пост
# 203
И аз искам да участвам в коледния базар Peace Искам и да попитам какво е необходимо за бебето... бебешки неща ли Rolling Eyes ако има с какво да помогна...
Виж целия пост
# 204
ето насочваща тема с идеи за базара  http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=230560.0

http://picasaweb.google.com/hipatiaaa1  тук една от мамите е дала идеи за желаещите да майсторят
iguanka  благодаря отново за желанието   bouquet очаквам поредните ти красоти
.........за бебето / пак благодаря златно момиче за желанието   bouquet /ще се справим на място-има много мами с пораснали втори,трети бебета и се отзоваха
Виж целия пост
# 205
чета,чета,вече 2 часа съм на компютъра,а и друга работа ме чака,та....нали ще се видим в събота,много моля ако някоя от вас знае подробности или е опитвала тази техника декупаж да ми я обясни като за олигофрен Peace Peace Peace.до слагането на салфетката всичко ми е ясно ,но после какво се прави не занам.имам свободно време и желание,така,че за базара мога да направя неща,но ми трябва инструктаж.нека да се уговорим в събота  ако имате останали неща от миналата година или вече готови идеи да ги видим,и да започваме усилена работа Laughing
Виж целия пост
# 206
Ако се уговорите нещо и аз ще дойда.Събота съм свободна.Дидка определяй час и място!
Виж целия пост
# 207
момичета ,
надниквам във Вашата тема .
Как сте,мами  ? Поздрав от Видинската група ? Как са вашите дечица в домовете ,които посещавате ?
Виж целия пост
# 208
lorys    bouquet добре си дошла тука Heart Eyes и благодаря,че питаш  Hug дечицата са по принцип общо взето в добро състояние,добре ги гледат,но нали знаеш как се радват на гости и подаръци,малките в с.Страхилово чакат обещани книжки с картинки,трябвада ида да купя малко книжки и да им ги занесем!Имаме в единият дом 10 деца за осиновяване но нали са ромчета предимно и не ги вземат  Sick Има и по-големи,но...ти знаеш SadСега ще обобщавам от какво къде има най-належаща нужда и ще гу пусна тука и в другият форум,а като минат изборите ще уговаряме Коледният концерт,заразихте ме ще знаеш с тоз концертен вирус  Joy вие пак ще правите ли концерт  newsm78 че нямам време да чета в последно време надълго и нашироко из другите теми
  Hug за срещата ...става ли в събота от16ч/ че от 11ч съм на изпит / в някое кафенце...къде...в Свети Валентин  newsm78
Виж целия пост
# 209
малките в с.Страхилово чакат обещани книжки с картинки,трябвада ида да купя малко книжки и да им ги занесем!
Въх недей,обещах на Ния заедно да ги избираме и да я вземем пак да показва картинките Mr. Green
За срещата мноооого ме е яд,ще я пропусна.Но аз и без това съм много слаба в творенето Embarassed,ще взема някои готови сувенирчета за базара.
дидка,малко се чувствам позабравена Cry,че моите чувалчета и торбички още стоят на средата на хола...имам около 5-6 комплекта шалове,шапки и ръкавици,дрешки за 2-3 годишни деца и много играчки.
Диде,айде заедно другата седмица до Страхилово,тъкмо ще те запозная с Ния Simple Smile
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия