пък ти после да се отчетеш 
Славун
Забравих да викажа...може би знаете но вече има архив и може да си чете ако искате старите ни теми. Не е нужно да сте регистрирани вътре..просто ползвате търсачката и готово.
пък ти после да се отчетеш 
. Та направи ми забележка, че брат ми ще ми помогне с ремонта (естествено без да му плащаме), пък това било неговото жилище и нямало какво много да се мотат там баща ми и брат ми. И сме щяли да му изхвърлим паркета, вратите, гардероба и бар-плота, които той бил правил навремето (стил 60-те). Всъщност повечето идеи за ремонта са на мъжа ми, моя е идеята само за бар-плота и кухнята. А жилището е на свекърва ми (която ми се обади да ми се извини от негово име). Сега живеем в жилище на моите родители, но те нито веднъж не са си позволили да ни дадат някакви "нареждания" какво и как да си направим и не са стъпили тук, даже ключ не искат, а свекър ми се сърди на мъжа ми, че ми е дал ключ. Аз му казах, че не виждам какво има да ни се меси - ние ще си живеем там с детето и ние сами ще си решаваме какво и как ще направим, а Митко му се развика, че се държи безобразно. Сега казах на Митко, че не искам да ходя повече у техните - да ходи той с детето. Свекърва ми е мил и много благ човек, но не искам да виждам свекъра известно време. Само се чудя дали няма много да изостря конфликта по този начин
. Хем ме боли и не съм готова да простя, хем ми е мъчно, че е баща на мъжа ми .
! 

, пък аз още си му слагам бяла в пюренцето и водичката.
. Знам го поне от 3 места (лекари и мед. лица) и го има и в нашия списък на храните с разхлабващо действие
. На мен не ми се искаше да давам, че нали е алерген, ама щом като нищо не му стана не мисля да се отказвам. Със захранването ще почна от другата седмица и ще гледам все да му давам от разхлабващите храни, дано му се регулира стомаха.
!

Вчера бяхме на консултация да ни бият последния Пентаксим,нашта мацка е станала 7.000 кг. и 68см. манекенка ще я правим.

Задника ли му тежи...акъла ли..незнам 
. То нали е по-добре късно отколкото по-късно.

Чудя се обаче какво да правя с Ивето - вече има страх от лекари
.

Препоръчани теми