- обикновено тогава се виждаме
поне за сега
, ето защо в случай че за повечето събирането по обяд е неудачен вариант, тогава остава за следобеда към 17:30 например
- обикновено тогава се виждаме
поне за сега
, ето защо в случай че за повечето събирането по обяд е неудачен вариант, тогава остава за следобеда към 17:30 например
... Накратко тържеството е от 9:30 ч. и всички, които успеят да се присъединят са добре дошли
... Относно играчките едва ли не ме попитаха с каква сума разполагаме
- Този нашия Дом, мноооого специални били
, ако все пак не успеем да осигурим и тези парички, дори и за по-малка стойност бихме успяли да се справим/ + ако има всяка една от нас възможност да купи или да донесе от вкъщи поне по една играчка запазена играчка подходяща за тази възраст /и ето че ще успеем да понасъберем/ .... Директорката я нямаше, но успях да говоря с Домакинката.... За съжаление не успя да ми каже дали ще имат тържество за 1ви юни
... Относно играчките, като цяло имат нужда от пособия за игра в пясък /кофички, лопатки, сита ..../, топки, обръчи, конструктори с едри елементи, както и блокчета за рисуване, блокчета с гланцова хартия и всякакви други предимно учебни /дидактически/ материали - флумастери, пастели, моливи, водни боички ..... игри от типа "Не се сърди, човече" - не ползват, имат и доста плюшени играчки .......
, за тържеството ако успеем да отидем, ок 

-имайте предвид ,че що се отнася до храни-трябва да са опаковани-ако е торта примерно се взима и сертификат от производителя кога е правена ,съдържание и срок на годност(тва им го искат от ХЕИ)

като по-нуждаещи и по-разбиращи деца
Ще ни е от полза 

, ще ги включа в касата след като се видим, да не объркам нещо иначе
...
/ дарение все още нямаха плътни пердета
.... Повече инфо за размерите, ако добре си спомням
...
на различни место, ето днес ще имат представление по повод 10 годишнината на някаква фондация
...
Посъветваме да сложим не повече от 2-3 неща: напр. вафличка/суха паста, солетки, бонбони ... Най-удачно би било ако имаме възможност да ги занесем преди обяд и директно ги раздадем на децата напр. към 10 - 10:30 ч.
Предупредих я, че ако не успеем за петък /въпреки че би било хубаво точно на 1ви юни/, то тогава ще отидем в понеделник/вторник 

/имат изискване от ХЕИ/
, че утре сме без баба и е малко сложно
/ в който може да се пазарува със старата карта на Метро ... ние все още нова нямаме
, направо предлагам в петък преди обяд да им ги занесем /все пак тогава ще е точно 1ви юни/, тръгване в 10 ч. от Бургас .... Аз за момента съм на линия и ще мога да отида, някой друг желаещ 

, не успях да мина през Джи и Тадела днес, за утре не обещавам - евентуално
може да измисля нещо
Препоръчани теми