Да се помолим за малкият Криско на Лилибон

• 31 226
  • 535
# 240
Мила Лили... ние сме с тебе духом!! Praynig Praynig Praynig Молим със с цялото си сърце за твоя Криско!!! Praynig Praynig Praynig Кураж мила!!! Чакаме добри новини....и ви обичаме  bouquet
Виж целия пост
# 241

Относно генетичното изследване на кариотипа - родителите имат още 2 деца, които е много възможно да са носители на гена. Затова е изключително важно да се разбере какъв е механизма на предаване и дали здравите деца са носители... нали някой ден ще има и внучета в тяхното семейство...
Просто не мога да опиша емоциите, които предизвиква (у мен, а и у всички, четящи темата) всичко това - един такъв удар от съдбата има последствия на толкова много нива... просто е непоносимо жестоко...

Така е.

Макар че все още се надявам да има някаква грешка.
Виж целия пост
# 242
.......или просто поне да има  начин нещата да са поправими
  Praynig дано
Виж целия пост
# 243
Дано!!! Praynig Praynig Praynig
Виж целия пост
# 244
От сърце и душа се моля бебчето да се оправи!Кураж и много вяра за неговата майка!
Виж целия пост
# 245
Господи , дай сила и кураж на тази майчица да повярва в себе си и да предаде силата си на детенцето си!
Моля се всичко да се оправи Praynig
Виж целия пост
# 246
Искренно се моля за малката душичка  baby_neutral и мнооого кураж на родителите  Hug
Въпреки това тъйно в себе си се надявам лекарите да са сбъркали  Praynig и последващите ги генетични изследвания да ме подкрепят .... /Холограма беше мнооого права в това отношение  Peace/
Виж целия пост
# 247
мили момичета, прибрах се за час от болницата, за да се изкъпя и да хапна нещо, защото там няма абсолютно никакви условия за нищо. пак съм благодарна, че имам легло, а не спя на дивани и фотьойли като други майки.

не мога да изчета темата, нямам време. благодаря ви много за загрижеността! сайта, който хедра е дала е точно за предполагаемата ни диагноза. изредиха се куп лекари - педиатри, кожни, пластични, хирурзи, генетици, кой ли не. всички повтарят едно и също - епидермолизис булоза.

ще ходим скоро в плевен, където да изследват кожна проба и до месец ще излязат резултатите кой точно от вариантите на болестта има бебчо.  той е жизнен и енергичен, точно какъвто го очаквах и си го представях, светличък, синеок, с малка изписана устичка. засега се храни добре - цедя и му давам с биберон в кувьоза, където го държат. за съжаление дясното му краче е почти без кожа - така се роди, липсва и по връхчетата на пръстчетата на ръчичките. аз го обслужвам сама, като му сменям превръзките плаче, рита, и вярвайте ми, едва не припадам. само че няма кой друг да се погрижи за детето. благодарна съм поне, че го родих лесно, иначе ако и аз бях омаломощена от раждането нямаше да мога да съм му медицинска сестра по 24 часа на денонощие.

едната от сестрите, която днес случайно му видя крачето (те гледат да ме заобикалят) като излизаше от стаята само си шепнеше - ужас, ужас, ужас! а аз съм му майка и гледам тия рани по няколко пъти на ден и ги превързвам и го успокоявам.

стига толкова, прекалих с описанията си. това не го пожелавам и на най-злия си враг!

благодарна съм ви още веднъж за вниманието и загрижеността, но на този етап всичко е в божиите ръце и донякъде в моите - дали и колко дълго ще успея да го опазя.
Виж целия пост
# 248
Lilibon,много кураж трябва да имаш.Моля се за вас Praynig Praynig Praynig
Виж целия пост
# 249
Лили,възхищавам ти се!Ти си много силна и твоята обич ще помогне на детенцето ти.Приеми моите най-искрени пожелания за скорошно благоприятно развитие на нещата!
Виж целия пост
# 250
Мила Лили, пожелавам бързо оздравяване на бебчето  Praynig! Мъничето е герой, вярвам че ще се пребори!  Hug
Виж целия пост
# 251
Lilibon пожеалвам на малкото ти слънчице да оздравее възможно най-бързо и много да ви радва!

Ще се моля за Криско.
Виж целия пост
# 252
Лили с теб съм. Моля се за детенцето ти.  Praynig
Виж целия пост
# 253
Лили, ти си невероятна жена Hug Представям си каква болка ти коства да гледаш раните на мъничкия... но ти се справяш, а силата ти е много важна за него и за всички ви! Стискам палци да се окаже симплекс-формата - тя изглежда ужасно при раждането, но постепенно значително се оправя с порастването. В линковете на Буба има много снимки и инфо от родители на децата с ЕБ за това как да се обработват раните - сигурно ще са ти от полза и ще намерите още начини да помогнете нещата да се оправят по-бързо.
Горе главата!
Виж целия пост
# 254
Lilibon  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия