Спешно рецепта за панирани свински ушички

  • 1 574
  • 8
Спешно ми трябва рецепта за панирани свински ушички!!! Мъжо ми заръча за доверя това да го гощавам с чеснов сос, а аз как да откажа ooooh!  Mr. Green      Сега се чудя как се правят newsm78
Виж целия пост
# 1
Аз за панирани не съм чувала.Ние ги сваряваме и ги хапваме със сос от чесън и оцет.Така правим и със свинските крачета.
Ще ми е интересно как ги панирате.
Виж целия пост
# 2
Ами защо не ги свариш и след това да ги нарежеш на хапки или както там дойде и да ги панираш?Не съм правила,защото не обичам уши и крачета,но това ми хрумна newsm78
Виж целия пост
# 3
Ами защо не ги свариш и след това да ги нарежеш на хапки или както там дойде и да ги панираш?Не съм правила,защото не обичам уши и крачета,но това ми хрумна newsm78
И аз така си мислех, ама понеже не съм правила е реших, че от питане глава не боли!
Ами как да позная дали са сварени?!
Виж целия пост
# 4
Вижте какво намерих, но май няма да използвам магданоза за панировката!
http://www.mandja.com/index.php?option=com_garyscookbook&fun … etail&id=1443
Виж целия пост
# 5
А няма ли да станат много твърди?С тези хрущялчета newsm78 Те и без това са си твърди.Незнам,така си мисля...  Thinking
Виж целия пост
# 6
Тва шега ли е?

Айде дайте рецапта за панирани свински опащки моля?
Виж целия пост
# 7
Ами опашката би трябвало да се панира като ушичките!
Снощи пробвах - облизахме си пръстите!!! А за твърдото - не са, щом баба, че е и с два-три зъба яде  Mr. Green
Направих ги с двойна панировка и станаха едни пухкави, мекички и вкусничкиии smile3521
Само че не бях купила сварени и ги стъргах повече от 30 мин. направо се бях препотила  ooooh!  Другият път ще търся сварени и изчистени!
Много са хубави и за мезе(хем за биричка, хем за бяло винце), а и засищат  Grinning
Виж целия пост
# 8
Стават страхотни и сварени и после съвсем леко препечени на скара,а пък ако е на дървени въглища е още по-добре.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия