Закуска-жганци-разли4но

  • 837
  • 4
За една порция:
В по-дълбок съд сварявамя вода с малко сол. По средата сипваме със супени 6,7 лъжици бра6но.Става на купи4ка и пробиваме дупка по средата да покрие водата бра6ното.Ври 15 мин.Изцеждаме водата и с голяма вилица се разме6ва хубаво бра6ното с малко масло.Да не ви притеснява бра6ното,то се е сварило. Сипвате в съда,в които 6те се яде и заливате с мляко.
Аз останах изненадана.Не о4аквах да ми хареса.Пробвайте и пи6ете.
Виж целия пост
# 1
 newsm78  Доста интересно звучи. Ще се пробва. А не се ли добавят някакви вкусове - сладко, солено? Така ми се струва блудкаво... Баба правеше подобна каша, но с масло и захар, освен млякото и брашното. Много я обичах.
Виж целия пост
# 2
не се ли вари по подобен начин качамак от царевично брашно?
Виж целия пост
# 3
Във водата в на4алото се слага сол.На мен така ми харесва.А и рецептата е такава.
Виж целия пост
# 4
Ще пробвам с една -две лъжици брашно , звучи ми много странно !
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия