ЗРЯЛ БОБ - който бързо се вари и е сладък?

  • 5 239
  • 12
Яде ми се боб.
Искам хубав, хлебен, мек, с големи зърна.
Ей, как го описах.
Коя марка да потърся?
Мерси за помощта!  Grinning
Виж целия пост
# 1
Аз си купувам наспен от зеленчуковота магазинче в блока ни. Стана страхотен-бъзро се свари и си пуска скорбялата- гъст и вкусен  Laughing

  chef
Виж целия пост
# 2
не мога да ти помогна от къде да си купиш такъв боб,но най-добре наистина да е насипен и за да уври добре и бързо аз при варенето слагам щипка захар и една капачка ракия,пробвай-изпитано е!
Виж целия пост
# 3
пробвай с боб на фирма "Крина", аз купувам един дребен и кръгъл, който увира много бързо и е много вкусен.
Виж целия пост
# 4
Търси Добруджански боб,много е хубав,бързо увира,става и за салати Heart Eyes
Виж целия пост
# 5
Ау, последния път как изтървах захарта и стана  Sick
Иначе така верно увира много по-бързо
Виж целия пост
# 6
Аз купувам по-дребен боб/струва ми се по-вкусен/А това за захарта не го знаех-ще пробвам Peace
Виж целия пост
# 7
ама не само със захар,а и една капачка ракия Peace
Виж целия пост
# 8
Аз използвам Добружанка, увира бързо и не става на каша. Ще ви кажа за да уври по -бързо боба в първата вода се слага 1 ч.л. сода. Сменяте после още две води. Първата вода обира вредните газове  Joyстава жълта. Laughing
Виж целия пост
# 9
има едно село в Самоковския район, от там сме си купували винаги боб, страхотен е, но не помня името на селото  Embarassed тук готвя само червен боб и съм много доволна от него. а вкъщи при майка ми се готви само шарен, но тя си има някаква жена на Женския пазар и само от нея взима - бобът е като масло направо  Flutter
Виж целия пост
# 10
има едно село в Самоковския район, от там сме си купували винаги боб, страхотен е, но не помня името на селото  Embarassed тук готвя само червен боб и съм много доволна от него. а вкъщи при майка ми се готви само шарен, но тя си има някаква жена на Женския пазар и само от нея взима - бобът е като масло направо  Flutter
Селото се казва Радуил до Самоков.Иначе едър е смилянския боб, но фирмите много лъжат та не вярвам много на този в магазините.
Виж целия пост
# 11
Селото се казва Радуил до Самоков.Иначе едър е смилянския боб, но фирмите много лъжат та не вярвам много на този в магазините.

точно така! то е   bouquet
Виж целия пост
# 12
най-бързо увира ако го накиснеш за една нощ, после може да му сложиш 1ч.л. сода и като заври с нея да смениш водата, слагаш всичко необходимо + капачка ракия и малко захар, и чакаш да се свари бързо става   chef
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия