КАК, КЪДЕ И КАКВО ДА ДАРИМ? и СПЕШНИ НУЖДИ на ДБМ

• 80 033
  • 753
# 720
В Германия сме, а възможността ни за транспорт е до София.
Виж целия пост
# 721
В Германия сме, а възможността ни за транспорт е до София.
Аха,ок,ясно Peace

Ще мога да кажа едва идната седмица .Какъв е обема на дарението?
Виж целия пост
# 722
Утре ще опаковаме нещата за транспорт и ще мога да кажа точния брой кашони, но можеш да се ориентираш горе-долу по предния ми пост.

Няма проблем да изчакаме до другата седмица, но иначе в София ще сме само от 25 април до 2 май.
Виж целия пост
# 723
Утре ще опаковаме нещата за транспорт и ще мога да кажа точния брой кашони, но можеш да се ориентираш горе-долу по предния ми пост.

Няма проблем да изчакаме до другата седмица, но иначе в София ще сме само от 25 април до 2 май.

Ок,но тогава никой от нас няма да е в Сф,защото сме на семинар,плануван отдавна.
Не съм сигурна до колко ще можем да сме полезни,нямаме транспорт освен леки коли(2) ,а около Сф работим само с един дом(за деца 7-18 г.),който на 40 км.от тук.....
Нека помислим и ще пиша пак.
Виж целия пост
# 724
Здравейте приятели.
Имаме изпратена молба към нас от колеги от друго НПО , да попитаме тук за някои нужди на деца и семейства,по 4ийто слу4аи работят.Копирам текста от пощата ни с молба,който има възможност да помогне.
Свързвайте се директно с колегите от ИСДП Peace

Благодарим   bouquet

"Здравей Роси!

Работя с майка с 3 деца. Едното дете е с тежко увреждане. То е на 4 години и с развитие на 9 месечно бебе. Има нужда от детска количка.

Имам нужда чрез Вас да помогна и на една девойка на 16 год. от дом за деца, която спешно се нуждае от дрехи и обувки. Тя тежи 93 кг., на ръст е 1,65, № на крак 39.

Благодаря!

Ралица Цветкова - Соц. Работник

Институт по социални дейности и практики

Център за обществена подкепа

ул. Пиротска175

тел./факс: 02/ 9 20 42 38

e-mail: sapi_slaveykov@abv.bg"

Имам 2 чифта кожени спортни юношески обувки за девойка 39 номер. Съвсем като нови. Направо с Ралица ли да се свържа?
Виж целия пост
# 725
Ваня,да,направо с Ралица Peace
Виж целия пост
# 726
Здравейте  Simple Smile
Искам да даря пантофки, сандалки, обувки, маратонки ... всички са носени само от синът ми и са в отлично състояние. От 1 до 3 години. Има ли някъде Дом с толкова малки дечица в София или където кажете, ще ви ги изпратя.
Виж целия пост
# 727
Здравейте  Simple Smile
Искам да даря пантофки, сандалки, обувки, маратонки ... всички са носени само от синът ми и са в отлично състояние. От 1 до 3 години. Има ли някъде Дом с толкова малки дечица в София или където кажете, ще ви ги изпратя.

По-скоро прочети темите за нуждаещи се семейства  Peace
Виж целия пост
# 728
Здравейте имаме някои спешни нужди за ДМСГД - Пазарджик за деца от 0 - 3 години.

1. ФРИЗО 1 и 2
2. Пюрета - всякакви - плодови, зеленчукови, зеленчуково-месни
3. Тоалетни принадлежности - мокри кърпички, носни кърпички, клечки за уши, шампоани, сапуни, кремове и лосиони
4. Храни - пакетирани като ориз, захар, сол, олио и т.н.
5. Плодове и сокове

Благодарим предварително на всички отзовали се!

АДРЕС за изпращане  -  Вера Александрова Папазова, ул.Градинарска 45 ет.4 ап.16, гр.Пазарджик - 4400, 0878995696

Марияна Георгиева Кръстева, бул. Ал. Стамболийски № 63А, ет.1, ап. 2, 4400 гр. Пазарджик, 0888-332-432

П.С. Ако е възможно към продуктите да има фискален бон или фактура - АКО Е ВЪЗМОЖНО.
Виж целия пост
# 729
Здравейте  Simple Smile

Къде са тези теми, рових в този подфорум, но не откривам такива  Peace
Виж целия пост
# 730
Марито , дайте адрес, на който да се изпращат нещата  Peace
Виж целия пост
# 731
Вера Александрова Папазова, ул.Градинарска 45 ет.4 ап.16, 4400 гр.Пазарджик , 0878995696
Виж целия пост
# 732
Здравейте  Simple Smile

Къде са тези теми, рових в този подфорум, но не откривам такива  Peace

Подфорумът е този. Може да няма точно такива нуждаещи се точно в момента, което е добре, но сигурно скоро ще се появи някой, за съжаление... Просто следи известно време темите   bouquet
Виж целия пост
# 733
Благодаря за отделеното време   bouquet
Виж целия пост
# 734
Здравейте  Simple Smile
В ДМСГД Св. Параскева в София имат нужда от обувчици, имаш ли възможност да ги занесеш до там или да ги предадеш на някой то нас, който да ги занесе?
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия