Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Към имащите iPod

  • 619
  • 5
Здравейте! Не знам дали има значение вида на iPod ( shuttle), но въпросът ми е следния:
Машинката  се зарежда с usb  в компютъра.

- докато зарежда оранжева лампичка трябва да свети, но в инструкциите не пише трябва да мига или   постоянно да свети!? зарежда подозрително бавно, затова мисля, че нещо не е наред с това мигане....
Като спре да зарежда трябва да свети зелено. Вашите за колко време зареждат?
- трябва ли да оставя батерията да се зарежда цяла нощ примерно ( както при мобилните телефони) при това първо зареждане?
Виж целия пост
# 1
Отговарям ти, може и да не съм права, но все пак.
Нямам ипод , но имам Mac, свети оранжево без да мига, и зелено когато се зареди. Мисля че не трябва да ти мига. Имаш гаранция, обади се на сервиз и разкажи какво и се случва на машинката.
Виж целия пост
# 2
мерси, точно това ще направя утре!
Виж целия пост
# 3
Когато си включа I pod в компютъра да се зарежда ,не след дълго ми изписва ready to disconect.A ианче съм си купила един спикър,който ползвам да си  слуашам музика без слушалки,като в същото време и се зарежда.Без значение за колко време е включен в това устройство той се зарежда през цялото време.И е изписано charging-значи се зарежда в момента,или charged-значи,че е зареден вече,Надявам се,че поне малко съм ти помогнала.
Виж целия пост
# 4
благодаря! мисля, че се справих, не беше включен към док-а правилно.
сега не 'мига', тоест зарежда. рекламацията се отлага. засега  Laughing
Виж целия пост
# 5
Е, браво. Значи няма проблем. Wink
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия