Хубаво заглавие, забелязвам, че си тунинговала и изгледа на списъка, браво!

Няма пълно щастие при теб и тва е..., ама щото да не скучаеш, затова. 
Елс нещо се опитва да те кълне за още деца, ама да внимава да не стане ефекта на бумеранга, че си спомням, че тя нещо кроеше планове за увеличаване на семейството през следващата петилетка. Едни близнаци - момченца ще им дойдат чудесно на Стени Sr и Jr 

Хаха, сега сериозно - от новогодишната баница на Милен се падна нова къща и аз грейнах от щастие като разбрах - най-накрая ще се изнесе от нас и ще мога да пуша където си искам, а не само права като кон под абсорбатора
Аз нямах сили да ручам баница на 1-ви, така че вчера си забърках една в нас и в нея набутах късмети от кори Белла. До сега на Милен се паднаха годеж
и още нещо, на мен - кариера
и нова къща
(аз съм сигурна, че на Дейвид Бекъм и Брад Пит ще им е тесничко у нас, но разчитах да са малко по-толерантни 

Хайде, чакаме една по една да се хвалите с материалзирането им. 

Стискам палци да си оставила всички болежки и температури в миналото! 

.
.
. За следващата година в къщи, за най - сигурно
.
. Вчера гледах свободните места в тези в които искаме да го даваме и имам някаква надежда, че ще стане работата, но пък нямам много доверие на тази информационна система. Притеснявам се, че сайта ще блокира точно когато не трябва, но пък знае ли човек, може пък да издържи на големия щурм от страна на родителите 

Препоръчани теми