Лечение на стрии с витамин А

• 50 461
  • 285
# 150
#Crazy  #Crazy  #Crazy  цената е ....... нямам думи
Виж целия пост
# 151
 #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy
Виж целия пост
# 152
Ееееееееееех, ако го беше показала малко по-рано  Shocked
както и да е... сега т Shockedябва да рзберем дали доставят до  БГ... И пак задружно да поръчаме  Flutter
Виж целия пост
# 153
Това е АБСУРД... При положение че всички други марки държат цени 50-60$ за 20 грама, това просто няма как да е истина... 3$ са 5 лв... Ако някой реши да купува от там, нека каже дали го е получил и дали гелът е ОК... Аз лично съм скептичен. Но ако някой потвърди, че работата става и гелът е ок, ще поръчваме и от там... Лично аз не виждам дори снимка на продукта... Не знам.
Виж целия пост
# 154
аз попаднах на това http://www.magicpharma.com/advanced_search_result.php?keywords=Retin-A
цената пак е доста .........добра
Виж целия пост
# 155
Видях че правят доставки до Европа , за съжаление за по нататък съм зле ,ако може някой да хелпне Praynig
Виж целия пост
# 156
5 долара е поръчката до всяка точка на Европа  doh
за макс 9 работни дни  doh
без значение броя продукти doh
Виж целия пост
# 157
Хм, ние сега като започнахме с едните гелчета,после ако ги сменим с друга фирма, дали ще се получи зле за кожата, как мислите???  newsm78
Виж целия пост
# 158
тези от magicpharma на Shalaks са също индийски, надали ще има съществена разлика  Wink Явно в Индия имат сериозен проблем с акнето  hahaha

аз мисля да пробваме, други желаещи има ли?
Виж целия пост
# 159
може като свършите гелчетата които сте си поръчали сега да направите почивка от една седмица например и да започнете с другите мазила, така би трябвало да не се  получи някаква реакция между двете мазила Thinking
Виж целия пост
# 160
тези от magicpharma на Shalaks са също индийски, надали ще има съществена разлика  Wink Явно в Индия имат сериозен проблем с акнето  hahaha

аз мисля да пробваме, други желаещи има ли?
има, има   Peace
регистрирах се  Peace но само това идея си нямам как да продължа  Embarassed
Виж целия пост
# 161
За да си поръчва човек от такива сайтова, трябва да има Visa ili Maestro....  bowuu
Виж целия пост
# 162
Maestro имам но с английския съм много зле  Mr. Green
Виж целия пост
# 163
Мдам, ама сега се замислям, че ще трябва и рецепта... newsm78
Виж целия пост
# 164
еееееееее стига де ......каква рецепта пък сега  Confused
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1