И дизайнерки ще станем - с дипломи от форумския Фотошоп..........!(15)

• 17 822
  • 305
# 30
Ох какви красоти сте направили, супер сте Hug
Ани как си постигнала този ефект много ме заинтригува Simple Smile
На мен пък последната рамка дето не ми харесваше само Ани ми я коментира  bouquet, но пък не ме критикува Mr. Green Пък без критика нещо прогреса не върви Laughing
Понеже последната ми се виждаше много претрупана, ето едни по-прости от мен Wink

ох отивам да спинкам, че напоследък детенце нещо не е добре и нощем не спим Tired
Виж целия пост
# 31
здравейте момичета
contesa-рамките ти са прелестни.Нищо недей да местиш и буташ в горната.в долната наистива може леко да поизправиш снимките,но и така е добре
Бабъл-на такава ярка снимка,пастелни тонове за фон не отиват.Но щом си я правила между другото ,то то е разбираемо.
Барабана-защо да те критикувам ,като ми харесва.Стила ти ми харесва.Нямам забележка и за тези рамки
Mama Pisana -страхотна.Изключително ми допада този стил  bouquet  bouquet
Лекси,какво са те емнали за тези дрехи и рамки.Рамките ти са страхотни .Прави си ги както на теб ти харесва
Дам и рамките и снимките са супер.Браво.Напълни ми очите

Сега да обясня за преливането на снимки.
Незнам дали така се прави-просто пробвах.При мен беше лесно защото моделите си приличат Embarassedмалко или много и не беше нужно да правя нещо сложно.
Първо очертах с ласота /федър3/очите на Брад Пит и ги сложих върху снимката на моя син
Наместих ги  и им сложих маска.Започнах да трия от очите  на Брад Пит -така,че да остане само вътрешната чест от тях.сн3..
Върнах се на снимката на Брад и очернах носа му ,както и части от бузите и брадичката.Отново маска и отново триене на ненужното .сн3 Записах полученото

След това сложих и малко мустаци. сн4  Записах полученото
Пренесох и устата и още част от лицето .Записах полученото . сн5
на всяка от снимките отварях по малко от очите и добавях от кожата на Брад/просто се връщах на слоя с очите и понеже има маска става лесно/
Накрая пренесох цялата снимка - сложих и маска и добавих още от лицето .сн6
и готово

Виж целия пост
# 32
Eто направих опит с моя син и Брад Пит

Ани, той Павката си е направо Брат Пит и без преправяне.  Hug
И после се чудиш защо звънят по нощите девойките.  Grinning
Виж целия пост
# 33
Записвам се да ви следя...
Още не съм за показване, пък и да питам ми е рано, защото за сега само от четене научих доста неща! Simple Smile
Виж целия пост
# 34
ето и аз да се запиша с нещо като колаж в новата тема Embarassed

сега сте вие, благодаря на вал стеф за фона Hug
Виж целия пост
# 35
благодаря ви момичета за похвалите, ще оправя наклона довечера у дома!
Мактуб много ми харесва Пловдивь!!!  Hug
А Дамянти твойте са ми били винаги слабост!  Heart Eyes
Ани не стига че ме провокира да правя скраб - впрочем довечера ще ви го покажа, ами сега ме вкара в беля и Брат Пит да си направя.Мого интересно как ще се получи при мен, защото твоят син наистина има голяма прилика с актьора, може би е по подходящо да взема друга снимка на някой актьор дете, за моето голямооо момче  Thinking
тед, може би щеше да стой по естествено, ако останалите елементи бяха от снимка, а не рисувани
Виж целия пост
# 36
Ани, ми аз съвсем се обърках кой е синът ти! Mr. Green
То като моделите са си като братчета става идеално , но дали ще се получи по принцип..... newsm78

Тед, идеята ти е страхотно, но самото колажче ми стои изкуствено. Отделните елементи са така различни от общия фон, че не ми се връзват.

Барабана, много ми харесват и твоите рамки. А, Ема е истинска моделка! Heart Eyes
Виж целия пост
# 37
Ох, момичета аз имам голям проблем. Една позната ми изпрати снимки, за да направя рамка на дъщеря и за рождения ден. Снимките обаче са много малки и като ги наложа в рамка с 300 резолюция и изобщо не се виждат....., а тя няма май други.... Чудя се ако направя рамка в по ниска резолюция и я извадя не в рекламна агенция а във фото дали ще се получи нещо? Моля помагайте, че...... Става въпрос за рамка, която ще е 30х40 см., а ето ги и снимките.... колко са малки  Shocked
Въобще пишете дали има някакъв начин да се направи нещо красиво с тия снимки?  newsm78, което обаче и да се разпечата красиво

Ето ги снимките от тази нататък: http://martichka.multiply.com/photos/album/11/Photos#6
Виж целия пост
# 38
Пускам една, на която съм и аз, е и малкая модел е с мен, но иначе кой ще иска да ме снима Laughing. Гледам, че нещо си правите пас Crossing Arms и ще съм първа.
После , ако имам време ще покоментирам...имам да ви хваля Hug
Виж целия пост
# 39
Никки, а ако направиш колаж от всичките? Можеш да вдигнеш резолюцията на 300 (не че ще се подобри качеството...) може би шарпнеш и после  да понамалиш до нужното... Питай за нормални снимки да  ги сканираш, ако имаш къде...

Неци (знаех си, че не е Неси  Mr. Green ), харесва ми  Peace Мисля, че ако преместиш снимката една идея по-посредата, така че част от надписа да идва върху нея ще е по-добре.... и на мен лично ми идва малко ярък фона...  Hug
Виж целия пост
# 40
Дяволинке-разхождах се преди 18 години из Холивуд и ........./дано моя мъж да не влезе във форума Joy
Виж целия пост
# 41
Здравейте на всички! Аз тайничко ви следя и продължавам да си правя опити за рамки. Ето една която много бих искала да изкоментирате

Виж целия пост
# 42
neci   браво ,аз се хванах с тези преобразяванки ама нещо не се поучиха много добре!
moni-boni много свежа рамчица
ted_ и моето мнение е като на muzka

А ето и моите не толкова успешни :

Може поне малко да ви разсмея  Joy
Виж целия пост
# 43
Mama Pisana на колажчето с Анджелина леко си свалила твоето лице по надолу и така се получава по голямо чело, по малка брадичка, иначе ми изглежда МНОГО ДОБРЕ!!!!
Виж целия пост
# 44
За ограниченото време, което имам, направих толкова,

а така ми се иска да имам повечко такова и да се наслаждавам спокойно на фотошопа Wink

http://rumiimiri.multiply.com/photos/album/2#160
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия