Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви истории се споделят във форума и какви са някои от историите, споделени във форума?
Какви са основните теми, често обсъждани във форума?
Какви са някои от често срещаните предизвикателства, описани в историите на форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви истории се споделят във форума и какви са някои от историите, споделени във форума?
Формулярът съдържа истории на жени, които споделят своите преживявания по пътя към бременността и майчинството. Някои от тях обсъждат трудности като здравословни проблеми, неуспешни опити за бременност, спонтанни аборти и лични предизвикателства. Освен това има истории за успех с положителни тестове за бременност и очакване на преглед или раждане на дете. Историите във форума обхващат различни преживявания по време на бременност, включително вълнението от положителни тестове, притесненията след предишни неуспешни опити, суеверия около разкриването на бременността, разкази за успешни бременности след проблеми и спонтанни аборти и споделяне на лични истории и емоции.
-
Какви са основните теми, често обсъждани във форума?
Във форума се обсъждат теми като трудности при опитите за бременност, лични здравни проблеми, преживявания след спонтанен аборт, съвети за подготовка за бременност и споделяне на радостта от успешно забременяване и очакваното дете. Форумът обсъжда теми като бременност и майчинство. Жените споделят своите истории за успешни опити за забременяване, потвърждение на бременността и очакванията на бъдещите майки. Някои често срещани теми, обсъждани във форума, включват успешни опити за забременяване след дълги периоди на опитване, вълнението от потвърждението на бременността и споделянето на лични преживявания и емоции. Освен това се предлагат съвети за бъдещи майки. Форумът обсъжда радостта и емоциите на жените, които са бременни или планират да забременеят. Темите включват споделяне на положителни резултати от тестовете за бременност, изразяване на щастие и вълнение, споделяне на лични истории за борбата с нередовния цикъл и различни методи за забременяване, както и обмен на съвети и подкрепа помежду си.
-
Какви са някои от често срещаните предизвикателства, описани в историите на форума?
-
Какви са някои от щастливите събития, описани в историите на форума?
-
Какви са причините за закъсненията в менструалния цикъл и трудностите при забременяване?
. Преди 3-4 дни и на мен ми се появиха двете чертички
.Още не съм казала на бъдещите баби и дядовци. казах само на колежките от работата, и те ме посъветваха да не бързам да изчакам още веднъж да не ми дойде
. а вас искам да ви попитам кога да отида за пръв преглед при гинеколог. Благодаря ви предварително. Ще си имаме бебе
и отивам при мъжо и му викам :"спиш ли " пук той проръмжава нещо , аз пак " спиш ли " - той отваря однота око и аз пак (показвайки мо теста) "спиш ли ? ще имаме бебе" и той " нееееее как ще спя

Направо се побърквах и три дни ходих като болна,добре че имам прекрасен мъж и той винаги ме успокояваше и ми вдъхваше кураж!След една година безуспешни опити започнаха да ми минават какви ли не мисли,че сигурно са ми запушени тръбите и какви ли не още глупости и се бях отчаяла!Ревях вечер не можех да спя нормално.А моя мъж все така ме успокояваше и ми казваше няма да се притесняваш,ако трябва ще си осиновим дете!После тръгнах по доктори,а и мъжа ми кротко като агънце където му кажа да ходи той отива и си прави изследванията.Е установи се ,че нямам запушване ,овулацията си ми е наред,хормоните също.Въобще няма причина да се притеснявам и,че ще стане когато най-малко очаквам!И при мъжа ми също почти всичко беше в норма(смисъл че 60%сперматозоидите му бяха нормална морфология)но и това според докторите не беше пречка и така още 5месеца на очакване,трепети и пак разочарования!Даже лятото ми закъсня цели седем дни и тогава бях убедена че съм бременна!Мъжът ми не ми даде да си купя тест и в деня в който трябваше да отида на лекар и "цъфнах" при това с ужасни болки
Така и не разбрах дали е имало бременност или не!Есента решихме с мъжо 2008г да си купим място извън София и да си построим къща!Тогава си казах ,че на този етап е по добре бебе-появата да се задържи докато се устроим в бъдещата къща!Престанах да си меря температури,да си правя тестове за овулация и да наблягаме на секса по време на овулация!Просто правихме любов когато ни се искаше!А съзнанието изцяло ми се зае с мислите за къщата,как ще я обзаведа каква градина ще си имам и други такива мисли!Е тогава чудото стана!Закъсня ми три дни(трябваше да ми дойде в събота на 3 окт.)Но това дори не ме накара да си помисля че съм бременна ,защото се беше случвало много пъти и преди,даже само се ядосах че ще ми обърка плановете за през седмицата!В понеделник като се прибирах от работа започна едно ужасно главоболие(което също го е имало и преди) Приготвих си конска доза аналгин и точно преди да си го хапна нещо ме спря и си казах я да си направя тест все пак да съм сигурна че не съм бременна!Просто не знам какво ме накара да се сетя за този тест,бях сигурна че не съм бременна,а и главоболието го отдавах на престоящия М.Е влязох в тоалетната направих там по инструкциите и о боже какво да видя
просто веднага след появата на контролната черта се появи и втората!
Направо щях да припадна!!!Не вярвах на очите си!Изхвърчах от банята и отидох при мъжа ми ,наврях му теста пред лицето и му викам"какво виждаш"А той горкичкият се шашна и вика "Не знам!Какво трябва да виждам"А аз пак размахвам му лентичката пред носа и питам "Колко са чертите?"И той още по шашнат с треперещ глас "Ми не знам мисля че са две!"Сърцето ми щеше да изскочи имах чувството че ще умра!Накарах го веднага да тича до аптеката да ми купи шуарчек тест,защото на него вече бях виждала отрицателен резултат и фолиева киселина!Разбира се и другият тест бе категорично+!
Е после спомените са ми гадни,защото си прекарах до късно през нощта в кенефа да плаша тоалетната чиния
Винаги съм си представяла че ще му представя новината по друг начин,че ще го изненадам ,е не че не го изненадах, но сега като се сещаме как му набутах теста в лицето и двамата се смеем!
Пожелавам на всички успешно бременеене
както и на мен разбира се
) се оказах закъсняла с ФК.