Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са някои от темите, обсъждани във форума?
Какви са някои от радостите, които участниците изпитват във форума и какви конкретни радости се споделят там?
Какви алтернативи има за създаване на сапунени мехурчета при ограничения на верто?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са някои от темите, обсъждани във форума?
-
Какви са някои от радостите, които участниците изпитват във форума и какви конкретни радости се споделят там?
-
Какви алтернативи има за създаване на сапунени мехурчета при ограничения на верто?
-
Каква е важността на Коледа за участниците във форума и как я възприемат?
-
Как участниците споделят за развитието на децата си и преживяванията си като родители?

Кефи ме, че имаме и климатици, и детенцето ми спи на топличко, а прогнозата е застудяване. Колко навреме! Кефи ме, че имаме осветление по стълбището / нищо че асансьорът не е пуснат/ и не се качваме до 5 етаж с фенерче или GSM. Кефи ме, че вече имам и врати, и постепенно базовия лагер
в който живеехме, заприлича на дом.
Кефи ме,че молитвата ми беше чута : 
че май това най-много ме кефи !

.... , а сетих се - да мога назидателно и как беше още, не се сещам

срещу дребни суми, естествено.