Приятна почивка на всички

( при д- р Кръстев раждах).
При Милен Цветков нали има разни таланти,всеки показва каквото може.Пуснаха някакво момиче което пя на Еванесенс песен и нашата мома като зяпна телевизора и зае някаква странна поза и почна да подскача в такт лекичко и нищо не можеше да я отклони от телевизора
есен . Как се справяте? Излизахте ли на разходка . Ние не сме и вече изперквам , не знам какво ще правя като иде все такова време. Ми и за кухня не знам ще мога ли да ходя , ох направо не ми се мисли .
Аз лично съм ходила при Махинова, но ако трябваше да избирам сега, бих избрала да ходя при Партовска ( работи в болницата, но за съжаление не работи със здравната каса) или Кръстев ( също работи в болницата). Мамите които са ходили при тях могат да кажат повече. Пожелавам ти леко бременеене, наслаждавай се на тези прекрасни моменти, когато бебчето ти расте в теб 
А иначе морков няма изпиране
може да пробваш с Вениш, но не знам дали ще стане. Моите петна от морков не изчезват веднага, а с течение на времето, след няколко изпирания. А да, ако веднага го изпереш се маха- първо със студена вода и после с топла и прах. Препоръчани теми