Дано бързо мине и при Коко този период! 

. Разходихме се добре. Само че като се върнахме, май сме поспали доста от 17-19ч и сега не знам дали ще искаме да спим през нощта
и попаднах на страхотните ти манжички. Кога ти остава време, бе жена, такива вкусотии да правиш?!
Ами първо, че се налага да посготвя нещо, второ- обичам да готвя. Иначе това са неща направени през седмицата. Не съм се хвърлила на един път.
Ние започнахме да си играем на криеница и случайно намерихме зад един диван шише с ликьор,който си беше скъпа придобивка за онези времена.Решихме да го кусаме и от глътка на глътка ни се ослади.В това време нашите
! Наистина се чудя как ти остава време, ама браво че се справяш
!
Уф, деца, все трябва да има с нещо да те притесняват... Хайде лека нощ, дано утре сме по-добре.
), че ще пробвам и със зехтин, и с мас да мажа. За щастие, само кълките на Мишел са сухи, и около китките. Телцето й е копринено нежно. Така че, няма да мирише кой знае колко много;) А и предполагам, ще бъде за кратко, докато решим проблема.
Колето и мен ме разсмя много!
Още не съм пробвала Мишел да ги гледа, но утре ще пробвам. 

Много сте сладки, ти ми изглеждаш много добре с това потниче 

Изобщо много неспокойно спи напоследък, буди се нощем, започва да плаче... Задължително в 3 или 4 яде, после в 6 - това е просто закономерност при нас. Какво му става на това детенце не знам

)
Препоръчани теми