виждам че си сменила Якимова както и аз , по разбираеми причини . Аз казах и по нагоре доволна съм от Гешева и за сега съм си при нея . В болницата е в 111 кабинет 

е сега ще се дооточня аз имам предвид Цеков Добре че някой е обърнал внимание 
и да слушка мама

Казвам ти от личе опит
С Василена такива проблеми имах с това заспиване и въобще със спането , че сега с малкото си знам . Спане само в кревата без излишно разнасане в стаята .
Тия Мишоци ше ни побъркат, ей
Вчера бяхме и на изследване- пълна кръвна картина и урина. Всичко е ок и съм много доволна. Мислех, че като й взимат кръв ще плаче, а тя звук не издаде. Предния ден бяхме на консултация и е станала 7,900кг и 70см.
Много да слушка мама и тати и да ги радва винаги.
за мама 
Тами ви праща целувки!
Не знам, момичета, ама с Тамара и баща и си спим през нощта, нямам никакви оплаквания от нея, играе си, дива е, но нямам опънати нерви, радвам и се, никой не ни помага, но се справям, повече се веселя с приятели и с нея, по- малко време отделям за къщата. Дори понякога купуваме храна от Пикантини.
, и ние живяхме в София доста години.
, ше си правя зимнина:))))), аз се сетих, ама карай, барем зеленце нещо..хихи..та въпросът ми е: колко струват и откъде?
А тортата-часовник е много оригинална. Ногу яку
А тя много я яде тая "торта"... Та дали й е рано за друго мляко? Препоръчани теми