Гъби

  • 2 008
  • 10
В хладилника имам една тарелка пресни гъби които стоят около 2 седмици и са леко почернели.Сега искам да ги употребя но не знам дали да ги използвам или да ги изхвърля
Виж целия пост
# 1
Запържи малко бекон в масло,напълни гъбите с него и във фурната. След около 15-20 мин слагаш кашкавал или топено сиренце и изключваш фурната.
Нарежи гъбите, задуши ги в масло,добави чесън, сол, черен пипер, може и червен.
Виж целия пост
# 2
2 седмици са много Peace
хвърли ги.
може вътре да са започнали гнилостни процеси,
които да не са видими на повърхността Peace
Виж целия пост
# 3
Запържи малко бекон в масло,напълни гъбите с него и във фурната. След около 15-20 мин слагаш кашкавал или топено сиренце и изключваш фурната.
Нарежи гъбите, задуши ги в масло,добави чесън, сол, черен пипер, може и червен.

мен ме е страх дали им няма нещо на самите гъби защото са почернели от стоянето
Виж целия пост
# 4
Хвърляй. Тази подробност, че са на 2 седмици, ми убягна.
Виж целия пост
# 5
В кошчето  Wink
Виж целия пост
# 6
Изхвърли ги!
Виж целия пост
# 7
По-добре ги изхвърли,все пак са гъби макар и култивирани
Виж целия пост
# 8
Благодаря на всички изхвърлих ги вече!
Виж целия пост
# 9
До колкото знам,годноста им е 4 дни.
Виж целия пост
# 10
Гъбите бланширам преди да прибера във фризера и така вече могат да се държат за повече от седмица,пък и не почерняват!
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия