вече са ти отговорили за магазините и за докторите..колкото до разходките, определено има къде да се разхождат бебоците. Колкото до компания, винаги ще се намери
когато е хубаво времето не пропускаме разходка. Излизаме с няколко други мами от форума, даже сме успявали лятото да се съберем почти всички
Който желае нека се присъединява, колкото повече толкова по- добре 
Важното е да си с любимите хора и да се чувстваш комфортно, мястото не е от значение щом си щастлив
Още се оглеждам във форума, та... ви открих
Радвам се .

И аз съм отскоро и още се озъртам,но най-после намерих време да си напиша имената и годините на мамчетата.така,де...опознавателно 

и не съм дала и лев,като изключим подаръците и почерпките!А с 2-рата- ходех при Кръстев и бях разочарована.Потърсих 2-ро мнение от Цеков и се оказа,че околоплодният мехур сълзи,та право в Мездра.Доволна съм!Ще цитирам Цеков:"Раждането е скрита картинка и е изпитание и за доктора".Тъй 4е всичко си е до късмет.Аз съм на мнение,4е каквото има да стане ,то ще си стане!Само спокойствие ,бъдещи мамчета!
ние живеем близо до Билата и излизаме с няколко майки. Може да се видим за по кафе, някой път когато излизате
)) (да не обръщаме внимание на времето..
)
, ние живеем над Флирта, можеш да се включиш с нас на кафе

Да ви питам от къде да си купя хубави чаршафи и завивки за спалнята?Не съм търсила все още,но ми се иска да сменя тези сегашните че вече ми омръзнаха.Св.Валентин наближава,какво ще купувате на половинките си?
На драго сърце ще се присъединя към компанията виМуцитоБубето!Само дано успеем да си засе4ем "режимите"на сън ,хранене и разходка,инак ще следя къде си 4уквате срещи.Ама пусто време не се оправя...
)
)
и вси4ки пищим като екзалтирани,най-ве4е Каката,разбира се. 
Препоръчани теми