, но до колкото знам някъде към ТЕЦА има разсадник още по голям с много евтини цветя, също и лекували ако имаш болно цвете обаче така и не го намерихме къде точно е, ако някоя от вас знае да сподели къде точно се намира
), от Родеото (там където се намират магазините за обувки на Стил 99) същата уличка, като тръгнеш и право нагоре към ТЕЦ-а, докато "китното" жк свърши...
), ще ме изгонят от нас, че няма място за нищо вече от цветя...

.

, независимо дали съм купила 10 неща, или нито едно. Отделно към края ми е невъзможно да си представя да обикалям всичко с голямата тУмба 

Аз затова не написах какво се прави с тях, понеже помислих, че е ясно, но като помисля май трябваше да уточня
И на мен не ми казаха какво се прави с пуканките, и на мен ми се наложи да питам!
Най-хубавите и приятни моменти от бременността ми бяха свързани с избирането и купуването на бебешорските неща! Започнах от 5-ия месец и добре, че до влизането в 9-ия бях купила абсолютно всичко, защото станах толкова дебела и тромава, че нямаше да мога да издържа на ходенето и пазаруването. Не съм никак суеверна, винаги ще става каквото има да става, това грам не зависи от предварителното пазаруване за бебчето 
Моят мъж е от тези, които се сещат да подаряват цветя често без поводи
Аз само минавам, че пак трябва да уча
Искам да продам количката на Лъчи,която е чисто нова, не съм излизала с нея повече от 5 пъти, просто той не искаше в количка
Много е хубава, но само ми пречи в къщи... 

Препоръчани теми