Момичета след около 4-5 години и вие ще можете да си поспивате
Е моя звяр едва от скоро ме оставя да поспя до късно ....
Ще ви заведем разбира се
само елате .Вчера сигурно имаше 200 човека
Вчера бяха надули замъците и батутите за скачане още малко да се постопли ще пуснат и лодките и водните колелета в действие

, аз направо се влюбих в нея.

Все едно си в България.
В 6:30 сутринта вдигнах Сиска да я изкъпя и после тръгнах по стаите да будя мойте хора. После ходихме да закусваме на шведска маса, Сиска уж яде, аз само пих кафенце. То едно кафе, ама... както и да е. в 8:30 пак ни натовариха на автобуса и отидохме на летището. Пак минахме една камара проверки и в 11 ч. се качихме на големия самолет за Йоханесбург. Много хубав самолет! Сиска, естествено, пак седна до прозореца и се възползва от всички екстри. Малко спа, малко яде (тя самолетната храна е гадна, ама ядеш, иначе ГЛАД!), гледа телевизия, натиска копчетата, дърпа слушалките... по едно време даже стана да играе с едни деца. Все пак 8 часа във въздуха... аз много се изнервих. Обаче е много готино - ако слушаш радио, на телевизорчето ти се показват данни за полета - на каква височина сме, с каква скорост летим, колко време остава до крайната дестинация, температура на въздуха, къде се намира самолета. През повечето време летяхме на 11 600 м над земята, най-висока скорост: 977 км/ч, най-ниска температура: -51 градуса.

.Сигурна съм, че ще бъде много весело!!!
Препоръчани теми