Кой обича приказки?

• 56 410
  • 731
# 360
Здравейте, дъщеря ми ходи на рисуване в библиотеката всяка събота от  10,3 до 12,3, не зная дали чета достатъчно изразително, но от нея нямам оплаквания  Laughing.
Ако някой път останете без помощник може да ме пробвате. Много обичам приказки, сега си чета новата книжка за Мечо пух  Simple Smile.
Виж целия пост
# 361
 Със закъснение влизам да похваля съботния приказкочетец SZA. Чете страшно увлекателно и според мен е идеална за дубльор на детски филми. Беше се подготвила прекрасно и освен картинки за оцветяване имаше и състезание по редене на пъзели (пак с Мечо Пух), като накрая всички участници получиха награда естествено.
Виж целия пост
# 362
Всяка събота ли се чете? На дъщеря ми би и харесало Simple Smile
Виж целия пост
# 363
Утре е мой ред  Laughing
Казвайте имате ли предпочитания или да грабна напосоки някоя книжка?
Виж целия пост
# 364
Сама ли ще си бъда  Sad
Виж целия пост
# 365
Благодаря на Алекс-Софи за линка, бях пропуснала тази хубава темичка  Laughing
Малкият ми син е на 3,6 г. и обожава приказките. За съжаление сега се опитваме да го научим да кара зимни кънки, а заниманията са точно от 11 ч., но все някога ще успеем да дойдем.
Браво на мамите, които четат, аз не бих се осмелила.  bouquet
Виж целия пост
# 366
Здравейте,
тази събота ще четем една занимателна книжка,наречена "А ВИЕ ЗНАЕТЕ ЛИ?".Книжката разказва за някои интересни за децата професии. Може да си донесете моливи или фулмастери, тъй като съм приготвила доста рисунки за оцветяване. Надявам се да дойдете, за да не останем сами в това хубаво време ...

Ще ви чакаме...
Виж целия пост
# 367
С удоволствие ще дойдем да слушаме   Simple Smile
Виж целия пост
# 368
 И ние ще дойдем
Виж целия пост
# 369
Сега разбрах за тази идея от моята приятелка.
Ще намеря начин и ние да дойдем.
Имам 2 деца и питането ми е за малкото-колко малки са най-малките и слушат ли, за да знам дали да му намеря някой гледач, докато батко му слуша приказка.
Ще видя много ли е страшно и може да се включа като четец някой път Simple Smile
Виж целия пост
# 370
Льонеберя, не знам колко ти е малко малкото, но на приказките идват и новородени бебета в слинг, така че изобщо не се притеснявай. Според моите наблюдения, най-честите посетители са 4-5 годишните, има и 2-3 по-големи дечица и винаги по някой и друг фъстък Grinning
Виж целия пост
# 371
Льонеберя, не знам колко ти е малко малкото, но на приказките идват и новородени бебета в слинг, така че изобщо не се притеснявай. Според моите наблюдения, най-честите посетители са 4-5 годишните, има и 2-3 по-големи дечица и винаги по някой и друг фъстък Grinning
Ами на 1г.8н. , ще се пробвам, ако не слуша ще го изстрелям с татко му навън Simple Smile
Виж целия пост
# 372
Много благодаря на Charr за страхотното изкарване днес - за призказките и картинките за оцветяване за децата  Hug. Малко я изтормозихме с много книжки, но мисля че на всички ни беше много забавно и интересно.
Виж целия пост
# 373
Радвам се че ви е харесало...за мен беше удоволствие да се запозная с всички малки и големи слушатели   bouquet
Виж целия пост
# 374
Здравейте!
влизам от името на dodo_dodo, за да ви предам, че

утре тя ще чете морска приказка, по случай Никулден. Децата ще могат да рисуват всички морски и мокри мотиви, за които се сетят!
Приятно слушане!
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия