Честито на празнуващите

Ей доживяхме да видим пари от НОИ. Видях на сайта, във вторник ще има превод. Валънтайн, да не би да не ти е цял месеца, моите са 240лв, ама на мен януари ми е цял, сега февруари ще подавам молба за продължение до 410дни.
Знам ,че на 25.03 се пробиват ушите на децата. Аз на Петя не съм ги пробивала, като порасне нека сама реши дали иска. И на Тери няма да ги пробивам,като порасне.
Диана, Валънтайн, ние сме същата история с кърменето. Тази нощ в 12:30, после в 3ч, 4ч, 5ч. Даже не съм сигурна дали нямаше и още щото в просъница само бутам цицата

Няма отказване. И аз си мисля че е само за успокоение, щото цокне два пъти и заспи. Е, има и такива случаи, в които не заспива и трябва люшкане.
Prizmo честита първа крачка. Тери е доста далече от прохождането ,но аз не бързам, когато и дойде времето ще проходи.

Мен лично отговори от типа на "Ами защото така!" не ме удовлетворяват. Има неща, които се нуждаят от логично обяснение и адекватен отговор. В случая с пробиването на ушите може би е маловажно (чудех се от чисто любопитство), но не всичко е толкова маловажно...
сладурче
А не е като да не може нормалнода си пълзи! 
.Досега удържам дережето,но след 5 месеца става на 18 и не знам какво ме чака ...