~Трифон или Валентин-с АПРИЛчо всеки празник е любим!~

• 12 955
  • 291
# 225
Момичета, благодаря за експресните отговори! Heart Eyes Моята е дебитна на "Уникредит Булбанк" има едно надписче "Маестро", ще пробвам, ако стане ще черпя!
Виж целия пост
# 226
cow, с Маестро мисля, че не става. Трябва Visa Electron - те също са дебитни, но по-особени.
Виж целия пост
# 227
cow , с Маестро не става. Дори и да е международна, тя е само за разплащане при търговец, не е за ползване в интернет. По-добре поискай да ти направят виза електрон към същата сметка. На мен служебно ми издадоха виза електрон към същата сметка, за която имам и маестро, точно за разплащане в интернет. Иначе и маестрото ми е международна, но за Ларедут не върви.
Акварелче, супата изглежда просто божествено   bouquet
Виж целия пост
# 228
Bibobibo и при нас проблема е основно по лицето ,но изтрих снимките с пяпките да ти пратя една.Получават се нещо като лишейчета и отделно бузките му се зачервяваха.Асегашните са ни по-скоро ситни пъпчици и пак две три лишейчета.Най добре отидете на дерматолог да го погледне ,но изчакай още два-три дни може и да изчезнат.Ако изчезнат ,след няколко дена пробвай пак с киселото мляко и ако пак му излязат ще знаеш ,че са от това Peace
Сиси, а какви са тези хомеопатичните?
Виж целия пост
# 229
Мдааа, никой не пише, защо така  newsm78

Аз само искам да успокоя мамите, които се притесняват,ч е детето им не прави това или онова. Аси не правеше почти нищо, но за няколко дни се научи на толкова нови номера (или си ги е знаел човекът, но не ги е показвал  newsm78).

Хайде до довечера
Виж целия пост
# 230
Само да кажа здрасти и отивам да ви чета,че мнооооооого сте изписали.От къде го намирате това време,чак ви завиждам. Mr. Green

Не мога да се "изходя" по темите,но се надявам да наваксам Simple Smile
Виж целия пост
# 231
Емма и аз съм в голяма чуденка с тая пишка.Повечето лекари казват изобщо да не се пипа/това е по-новому/.А всички ,които са минали по този път казват ,че не трябва да се бавим а да я забелваме ,че после ставало много трудно newsm78.Ние опитвахме два-три пъти ,но нищо не става.Цъфва едно като роза ,но само дотам.Но ти си я свършила тази работа така,че всичко е точно.

Виж целия пост
# 232
Здравейте! Hug

За Ла редута стават единствено карти, които имат трицифрен код на гърба, всъщност той се изписва при плащането.  Peace

Почерпете се днешната ни юбилейна 10-та месечинка, честито и на остналите дечица, празнуващи днес:

Черпя коняче с чайче, в момента съм малко настинала и съм на такава вълна, без коняка обаче, не го любя хич и кремче за децата. Всъщност ме боли само гърлото и костите, ходя с маска цял ден, която Малвина не спира да дърпа, и естествено днес понеже аз искам да полегна, тя нямаше такова намерение от обяд до сега  #Cussing out
Виж целия пост
# 233
Криси, с едно две подръпвания няма да се забели пишлето. Аз започнах, когато Боби беше на 2 месеца - подръпвах леко и по малко, защото ме беше стрх. След около 3-4 месеца се отвори почти напълно, сега отворчето се рзширява по малко и съвсем скоро очаквам напълно да е готово. Но това е всяка вечер - иска постоянство. А пък а различните школи, честно да ти кажа и аз четох, много се чудих да пробвам ли, притеснявах се да не му навредя с нещо, че такива страхотии има описани по форумите и така взех компромисно решение -съвсем по  малко, много лекичко, но редовно (както ми показа педи)- резултатът е налице. Ако сте постоянни имате време  Peace
Виж целия пост
# 234
Здравейте.
Еййй,направо много мъчно ми става като чета за все повече болни дечица.
Ние също сме с бронхиолит и на антибиотици и инхалации.
valantine,доколкото разбирам и вие сте на същия хал.  Какво лечение ви е предписано????

Не знам дали е точно бронхиолит, но имаше хрипчета.Днес бяхме на доктор.Казаха че вече гърдичките са чисти, нослето е запушено още и ушето малко възпалено.Пием АБ , капки за нос и в ушите.Радвам се че е по-добре.

Скорошно оздравяване на всички болни бебоци.

Виж целия пост
# 235
Айде и Сиа отпада от класацията за последно озъбено бебе.
Днес,точно на 10-тата месечинка проряза едното долно зъбче.
Сега обаче се гласим за Последно проходило бебе. Laughing Супер нестабилна е,както е писала  Бибобибо гъне се като червей.А като я хвана за ръчички в опит да върви дори не се сеща да прави стъпки,само скача на място. Laughing
Виж целия пост
# 236
А и ние може да се класираме за последно проходило бебе-почти не иска да ходим за ръце а като пробвам с една веднага пада
Виж целия пост
# 237
Здравейте момичета, доредих се да ви пиша
Да се отчетем първо от консултацията - цели 8,040 кг сме вече, а аз мислех че няма и 100 гр да е качило човечето ми след боледуването и 75 см и вече съвсем осъзнато си маха за Чао и Здравей като изпращаме, посрещаме някой или когато си тръгваме от някъде
Криси и аз така като Ванииван карам полека с чурата и работата се получава, но ако дръпна по-рязко без да искам и тя си цъфва, така че бавно но славно и се забелва, даже на няколко пъти цялата главичка се показа, но наистина трябва много внимателно да се подходи. За праха за пране аз ползвам само Тайд и Ариел, защото каката като беше на около 1 год. някъде получи малък обрив - тогава за пръв и последен път и облякох дрешки прани с прах различен от тези марки, моята майка я скопоса без да иска - да чукам на дърво до сега нищо такова повече не се е случвало, живот и здраве и малкия на тези ще го карам като поотрасне още малко
Еммко и аз като Ясмина карам само на тъмно синия омекотител на Сано - много готина миризма и много трайна, от праха им също съм много доволна
Ей, Софиянките много сте готини на снимките и мамите и бебетата - да са живи и здрави всичкото отбор дечурлига
Сега и ние Варненки остана да се наканим и да се съберем, че някои такива като мен въобще и не сте виждали - срамота  Embarassed
Момичета - Емма, Ясмина, Сисе много благодаря за инфото за Балев - за съжаление няма да се ходи при него и сега да кажа защо - щях да ви се хваля, че ще ставам вуйна, но за съжаление точно на 14 февруари мамата е загубила бебчето - и такива неща се случват на този иначе така прекрасен ден
Извинете, че ви се оплаквам, но ми е много мъчно  smile3518
Стига толкова за сега от мен
На всички болнички - бързо оздравяване и отново да палуване на воля   love001
Виж целия пост
# 238
 Момичета, малко извън темите, които обсъждате, щото не мога да ви смогна и съм на 12 страница, но имам голяяяяям въпрос.  Днес нещо се присетих за дните, които бяхме бременни и нали съм смогнала яко с четенето тук  Crazy исках да намеря темичките ни преди да родим. Ама нещо не може да ми се отвори парашута. Не мога да намеря нито една. Ходих даже и в профила ми, за да потърся в "последни публикации", но нъцки нито един пост нямам от темите, в които съм писала като бременна. Възможно ли е да са изтрити тези теми? И защо?
Виж целия пост
# 239
Ласи да ти кажа за кухнята: Днес ни донесоха пуешка супичка, огретен с карфиоли и кашкавал и бсиквитена торта. Омете всичко, и аз опитах преди да и дам (Дюканки все едно не сте ме прочели  Mr. Green)- супер вкусни манджички, а бисквитената торта все едно баба ми я беше правила. С две думи- и на мен и на Габи много и хареса! Wink Не се двуоми за Хер бебе, на Емата ще и хареса според мен   Peace Hug

Най накрая взехме Ариата- влюбих сеее, много е лека, маеврена и сгъната заема 20 см място. Супер е! Wink И аз като Хелън се учвствам олекнала с 15 кг след танка като я возя Габито. Ето снимчици:

http://img8.imageshack.us/img8/8316/copyofimg1054xg7.jpg
http://img89.imageshack.us/img89/5563/copyofimg1062yc9.jpg
http://img7.imageshack.us/img7/1118/copyofimg1069uk3.jpg

Взехме и едно куку (гърне де  Flutter) да я пробваме нашата мома кво ще направи в него или извън него  Party

Връщам се да ви чета  Hug
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия