МАЙче, миличко, игриво,Ах, защо си толкоз диво (28)

• 11 678
  • 275
# 270
В НОИ пише, че ще преведат на 05.03.2009г. , но само за 4 работни дни, защото 9-те месеца ми свършват тогава. Обадих се в счетоводството и ми казаха, че чак след 10-ти ще подават декларацията за остатъка доне знам си колко дни беше/ до една година/ та чак на края на месеца ще взема останалите или през април Close
Виж целия пост
# 271
Моите пари също ще ги превдат на 05.03. Моите са за 15 дни. Също не ми е подадена декларацията, макар че още в началото на февруари съм ходила да кажа на шефката. Смятам да й се обадя пак да видя какво  става. Ще живея с надеждата да ми я подадат този месец и дано до Великден ми преведат парите Praynig
Виж целия пост
# 272
Здравейте майчета и майски бебоци!
Днес с Ели ще ходим на гости на майка ми и няма да сме на линия около 3 седмици.Там няма откъде да пиша затова предварително искам да ви честитя националния празник-3 март и празника на жената-8 март.Желая ви приятно изкарване на празниците и почивните дни  newsm53
Виж целия пост
# 273
Здравейтеее

Ивет направи 9 месеца на 25-ти януари.До 10-ти февруари трябваше да си подам декларацията,за да бъда включена в заплатите за февруари и от тогава получавам пари след 9 месеца на Ивет.
Парите които ми преведоха за януари са до 25 -то число до 9-те месеца и 5 дни вече след 9-те месеца. При нас превеждат парите до 10-то число,на месеца ,така ,че очаквам пари тогава.

А как проверявате в сайта на НОИ?

Честито на порасналите бебета
Виж целия пост
# 274
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=376744

хайде на новата темичка
Онче, трябва да се вземе някакъв номер от НОЙ, но нека по- запознатите кажат
Виж целия пост
# 275
Онче, трябва да отидеш до НОИ, за да си вземеш ПИК и с този код, можеш да си виждаш преводите. В сайта на НОИ, в справки има примерен образец на молбата.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия