Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво трябва да взема в болницата за контракции, които не спират?
Какви са цените за раждане в МД и Токуда?
Кога бебето може да отиде на море и кога е безопасно да излезе от вкъщи?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво трябва да взема в болницата за контракции, които не спират?
Когато посещавате болница поради постоянни контракции, от съществено значение е да носите удобна пижама, чехли за баня, чаша, вилица и лъжица, кърпа, бутилка минерална вода, лека закуска и съответните документи като лична карта и здравна книжка. Освен това е полезно да вземете нещо за развлечение като книги или списания за прекарване на времето.
-
Какви са цените за раждане в МД и Токуда?
-
Кога бебето може да отиде на море и кога е безопасно да излезе от вкъщи?
-
Какви са цените за раждане в болница Селена в Пловдив?
-
Как да се справя с болките и контракциите по време на бременност?
! Знам, че дядо ми е присъствал на раждането и на двете си деца и винаги много съм се впечатлявала от това, особено за онези години е било много прогресивно. Знам и от приятели в чужбина, че там е немислимо да не присъства. По принцип имам добро отношение към присъствието, мисля, че е израз на съпричастност, но не искам да го прави, ако ще му е терсене. Така че съм го оставила да си мисли и прецени дали би искал да дойде, в никакъв случай не искам да го прави само защото аз съм имала такова очакване. Искам той да си усети как му идва отвътре.
Бързо да оздравява малката.
Стискам палци, всичко да се нареди! 

С дребните пъпки по корема още не съм се сдобила, ама нищо чудно и тях да ги очаквам в най-скоро време!
(
). Като бях бременна с момчетата обаче, тъкмо излязох 45-те дни и успях само 1/3 от нещата да напазарувам, защото ме застопориха, та донакупих всичко от интернет (предимно не-дрехи обаче
.
.
)