Пъзел не редим, времето броим. Но скоро идва ред да редим с кеф!

• 33 371
  • 662
# 405
Шехина, да питам и аз - от втората поръчка имам ли нещо? Мога да пратя и картинки, само дай знак.  Praynig
Виж целия пост
# 406
lullaby, обаче имаме един проблем - poohcho не искала пари за гориво. Та викам дружно по женски да й организираме една почерпка някъде. Какво ще кажеш?
С удоволствие, но сега малкият е болен, за кога става въпрос? Другата седмица се надявам вече да сме добре, така че съм ЗА с 2 ръце!

Шехина, ако има и от моята втора поръчка, ако може и тях да включиш. Praynig
Виж целия пост
# 407
lullaby, ще се разберем. Само оздравявайте. Така или иначе, ако poohcho вземе пъзелите, те ще са в Пловдив най-рано в понеделник вечер или вторник.
Виж целия пост
# 408
С всички пъзели по куриер ще се справим, но пожалете ме да е след уикенда, че утре е работен ден, а в неделя мисля да празнувам рожден ден Heart Eyes

Шехина, хубав празник утре с любимия човек  newsm51
Виж целия пост
# 409
Шехина, хубав празник утре с любимия човек  newsm51
Присъединявам се и аз към пожеланията на Smiley* и ти пожелавам много щастие и късмет занапред

lullaby, bdbaloni на патерици, но от сърце и бързо да се оправя мъника
Виж целия пост
# 410
Варненки, нищо не казвате как ще си вземем пъзелите-всеки по отделно ли или общо.
Шехина, аз имам само от втората поръчка, дали са пристигнали?
Ето слагам снимки да ти е по-лесно:

Виж целия пост
# 411
И аз попитах за варненки-но засега май няма нищо.Как ги намирате тези снимки-моите пъзели ги няма вече на сайта Sad
Виж целия пост
# 412
CoolAsIce, ще може ли утре да вземеш пъзелите на dinora1605? От първата поръчка са три, доколкото видях, не знам дали има от втората.

И ако може утре banditka да ги вземе заедно с тези на Джинджи, а аз вечерта ще ги взема от Люлин.  Praynig
И без това май аз днес ще взема един от пъзелите на Джинджи, който са качили вместо един от моите. Много объркано стана Crazy
Виж целия пост
# 413

Тези са от втората поръчка,но от първата не ги намирам.
Виж целия пост
# 414
Ето ги и моите. За да не товаря форума, пускам линкове към картинките. Проверих ги, работят.

Първа поръчка:
Африканка; Моет Шандон (Муха); Лилаво... горичка и поляна, примерно; Кришна; Нойшванщайн през зимата; Магаре; Биг Бен; Шато Дьо Луд.

Втора поръчка:
Севиля; Monument Valley, Arizona; Химеджи (японска идилия някаква), 2 бр.; Пак японска идилия - с езеро; Жена и еднорог; Шато Дънробин; Две котки.

That's all folks!  Mr. Green
Виж целия пост
# 415
Джинджи-това лиловото е супер! Grinning
Виж целия пост
# 416
И аз затова си го поръчах  Heart Eyes  . Нищо, че вече получавам алергия от едноцветни пъзели  Crazy  , явно няма да ми дойде акъла скоро.  Laughing
Виж целия пост
# 417
Моите са тези (първия е от първата поръчка, а останалите от втората):

Виж целия пост
# 418
Аз си получих моите, сега си ги разглеждам. Simple Smile
Виж целия пост
# 419
Ихх!  Crazy  Завижд!

МГМ, хвалиш ли се или ни дразниш?  smile3534
Виж целия пост

Започнете да пишете...