Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представляват сушените ананаси и манго?
Как да консумирам правилно авокадо?
Кога е подходящото време за консумация на шоколад?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представляват сушените ананаси и манго?
-
Как да консумирам правилно авокадо?
Авокадото може да се консумира като топинг върху препечен хляб, като гарнитура към салати или като съставка в различни ястия. Зрялото авокадо има мека текстура, подобна на масло, което го прави идеално за намазване. Важно е да изберете правилно зрялостта на авокадото чрез леко натискане с пръсти, за да определите дали е готово за консумация.
-
Кога е подходящото време за консумация на шоколад?
Шоколадът се препоръчва да се консумира преди обяд, тъй като тогава метаболизмът е по-бърз. Препоръчително е да изберете черен натурален шоколад, който има по-малко калории. Освен това можете да консумирате шоколад сутрин с други храни като плодове или бисквитки за по-продължително усещане за ситост.
-
Какво представлява соевото мляко и как може да се използва?
-
Кога е подходящото време за консумация на тиква с кафява захар?

Сутрин явно имам повече воля и не си позволявам. За уточнение ще кажа, че ям въглехидрати до обяд.

Нашата докторка е много добра и й имам пълно доверие.Ходи на курсове в чужбина,работи с хомеопатия и е млада/което за мен е важно
.Ама пък знае ли човек.... 
.Стерилната урина е наред,няма нищо притеснително.Лошите кръвни изследвания са били в резултат от упоритата ангина.Днес изпихме последния АБ и сега сме на Бронховаксом 10 дена.И стоене в къщи поне още десетина дена,че сега групата в детската градина е под карантина заради скарлатина.Аман от болести 

Честито!