Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е темата на дискусията във форума и какви са някои от темите, обсъждани във форума?
Как да зашиете кръстче през дупка на панама?
Къде мога да намеря гоблени за закупуване и учене на бродиране?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е темата на дискусията във форума и какви са някои от темите, обсъждани във форума?
Форумът се върти около ръчната изработка на гоблени и миниатюрни шевове. Участниците споделят своите произведения, опит, идеи и съвети по темата. Във форума се обсъждат теми като гоблени, миниатюрни шевове, рамкиране, подаръци, схеми за гоблени, търсене на конкретни гоблени и преработки на гоблени. Освен това се дискутират технически въпроси като избор на конци, размери и цветове.
-
Как да зашиете кръстче през дупка на панама?
-
Къде мога да намеря гоблени за закупуване и учене на бродиране?
Можете да намерите гоблени за закупуване и учене на бродиране в специализирани магазини за ръкоделия, онлайн магазини за ръчно изработени продукти, както и в местни магазини за хобита и ръчно изработени изделия. Освен това има различни уебсайтове, които предлагат голямо разнообразие от гоблени и диаграми за бродиране.
-
Как се използва методът на кръстчето през дупка при шиене на панделка?
-
Как мога да намеря схема на определен гоблен?

и ако да нека ми даде отзиви за нея. 

,днес ме чака такова чистене....а тия линкчета
....трабва някой да ми дръпне шалтера! 
,как мина почивката?
....и аз ще се моткам из къщи (като свърша да зяпам по линкчетата от един по-горен пост
) ....ама с
....а ми се посядва на твоите слънчеви столчета с кафенцето на bella_....
....и голям ! ....а защо е, още, по без рамка?! А?!