Бял списък за гр. Пловдив

• 2 941 574
  • 14 157
# 2 085
Lubricant ,питай в транспортна , може да имат  Hug
http://www.mtb-plovdiv.com/
Благодаря ти, в понеделник и там ще звъня  Peace
Виж целия пост
# 2 086
Да питам къде е детското спешно в Пловдив?ако през нощта детето трябва да се води по спешност някъде,къде?

Скоро виках Бърза помощ вкъщи и ни закараха във ВМИ.
Виж целия пост
# 2 087
Да питам къде е детското спешно в Пловдив?ако през нощта детето трябва да се води по спешност някъде,къде?

Скоро виках Бърза помощ вкъщи и ни закараха във ВМИ.
На Пещерско има спешен детски хирургичен кабинет, казвам го в случай, че ви се налага.
Виж целия пост
# 2 088
Иначе освен държавните, има и денонощни във Вела и Пловдивмед в Транспортна болница. Peace
Виж целия пост
# 2 089
Пловдив мед в Транспортна  частно ли е?
Как стоят нещата там,някой има ли информация?
Виж целия пост
# 2 090
Пловдив мед в Транспортна  частно ли е?
Как стоят нещата там,някой има ли информация?
Пловдивмед е частна денонощна детска поликлиника.
Моите деца са абонати и съм доволна .Абонаментната такса е 35 лв.Имаха промоция - при сключване на договор и плащане на две месечни такси, третият месец  е безплатно, но не знам дали още е валидна. В абонамента влизат освен прегледите и изследвания и рентгенография,ако са необходими за прецизиране на диагнозата.
Там работят лекари с доста разнообразни тесни специалности, както лекари от детско интензивно отделение, а не такива, които цял живот са стояли на бюро с виснати слушалки на врата, както са повечето джипита  Peace

И да допълня - детския спешен кабинет е в клиниката на ВМИ от страната на Любен каравелов. Там като се мине бариерата, веднага вдясно по една пътека.
Виж целия пост
# 2 091
Би ли споменала като имена кои лекари са там?
Виж целия пост
# 2 092
Аз все още търся Личен Л. в Тракия...
Виж целия пост
# 2 093
Какво ви е мнението за д-р Христина Кръшкова ( АГ) ? Търся си гинеколог за профилактични прегледи..
Виж целия пост
# 2 094
Здравейте!
Днес ходихме по спешност във ВМИ в детския хирургичен кабинет.На малкия пишлето се беше подуло.Аз бях толкова притеснена обаче че не запомних името на доктора който ни прегледа, а останах доволна.Та искам да ви питам има ли някъде из нета инфо със снимки или пък някой ако по описание може да се сети.Доктора беше млад, висок и с очила.Знам че не е достатъчно но единствено това ми е останало в главата Simple Smile .
Виж целия пост
# 2 095
Добър стоматолог да ми препоръчате, за баща ви става въпрос.
Виж целия пост
# 2 096
Някой знае ли какво е работното време на мамологичния център  в ДКЦ 2?

П.С. Ориентирах се в сайта да ДКЦ-то.
Виж целия пост
# 2 097
А може ли да ми кажете за д-р Румяна Христова(Патрикова) АГ дали е добър лекар,защото смятам при нея да ида на гинекологичен преглед?!
Аз пак да ви помоля и на мен да обърнете внимание,че не ми отговорихте.
За нея съм чувала мноооого положителни мения и си я бях избрала да следи бременността ми, но тя категорично каза, че всички часове са и заети и просто не може да поеме повече.
Хахаха, и на мен ми се случи абсолютно същото! Само че преди малко повече от две години. Обясни ми, че случаят ми е особен и сложен, а тя няма време и възможност да ме поеме! И добре направи, жената - не съжалявам!  Naughty
Виж целия пост
# 2 098
Какво ви е мнението за д-р Христина Кръшкова ( АГ) ? Търся си гинеколог за профилактични прегледи..
До колкото знам, доста скъпичко излиза при нея, и не много добри отзиви съм чувала, но нямам лични наблюдения!
Д-р Александър Печалов! Млад, много е внимателен и любезен! Работи много прецизно, не претупва работите!
Виж целия пост
# 2 099
д-р Чавдар Тодоров, млад е, но внимателен, педантичен и следи новостите, работи и в събота, а по спешност и в неделя Peace
Кабинета му е на "Божидар Здравков 1". Ако те интересува, ще дам телефона на лични.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия