Бих я снимала, ако можех, но тя не стои никак на едно място, камо ли да ми се озъби за снимка.
. Да ви кажа, нещо ме е налегнала депресията на преместването и се опитвам да свикна с новата обстановка и с гледката през прозореца, която сигурно ще гледам през следващите 50 години 

с Тифани,ВаняМ,Мирка и аз ,много ми беше приятно момичета само да спре да вали и пак съм там
еи друго си е човек да разпусне малко е вярно още не мога да се наспя от тогава ама добре ми дойде ......после 2 дни празнувахме рожденния ден на Жоро

Следях вашия проблем отблизо въпреки че не се обаждах. Страхотно е че са хванали проблема навреме. Важното е че всичко е минало добре. За изживяванията в болницата много добре те разбирам, била съм в подобна позиция с Мая и беше малък кошмар (и то пак в Пирогов). Вашия проблем ми беше толкоз близък защото аз съм с един бъбрек само заради това че не са хванали този проблем при мен, който е бил по рождение. Много се радвам за вас

Сега остана кашлицата да лекуваме и се надявам да се опазим здрави че свинския грип ни е в задния двор, почти буквално (по-точно пламнал е цял Мелбърн).
Изяжда средно около 170 грама на ядене, като има обяд, следобедна закуска и вечеря (4-5 кърмения през деня, нощните не ги знам колко са). Още имаме 8 зъба, чакам нови и така.
Просто явно съм неорганизирана, още повече, че майка ми много често ми помага 

Хубавото е че наистина в днешни дни могат да се хванат тези лесно решими проблеми навреме. Радвам се че и при вас всичко е наред
Преди 30 години нещата не стояха така знаеш, ехограф да намериш, трудна работа
как точно е зачупено,но снимах току-що зъба на моя син да го видите /Нана!/ как е отчупен в ъгълчето.Според педи е паднал или е захапал нещо
не,че съм се притеснила,че нещо със зъбите му не е в ред,ама ей така викам да ви покажа- ЦЪК и ЦЪК.
и поста ти се получо точно на място!
грип!
http://www.ritka.snimka.bg/album.php?album_id=341911&view=2
Дано да не е нещо сериозно
Ех, тез деца, само емоции с тях
Та мой Иван гледа сам Елица (вечер де) цели 3 дни! Е, дупето малко зачервено – абе да не кажа много, ама то пълно щастие няма! Опитвам се да я държа без памперс – никакъв резултат – за 2 часа се напишка 7 пъти – ами по 3,5 боди/час х 24 = около 70 бодита на ден – нямам толкова! И пак се питам – как точно са ни гледали родителите ни? Без „автоматични” перални, без тоз специален Сано...
Но иначе масовите къщи са като тази на старата снимка, новата в която живеем просто е току що построена и е съвременна 

В този ред на мисли, отговорих с "Не", пък май трябваше с "Иска ми се" 
Препоръчани теми