. Не мога да помогна с пътуване, караха ни с кола, но със сигурност имаше влак (www.renfe.es) дотам. Не знам обаче колко време пътува, с кола да е било около 20минути до половин час
, позабравила съм...но се подготви че 2,5 дни не стигат дори само за Мадрид, особено пък ако ще разглеждате трите музея.
Надявам се някой път да можем да поостанем повече, хем да раазгледаме още, хем и да пообиколим е другите хубави места. Най-вероятно сега ще пропуснем музеите или част от тях, за да можем да разгледаме самия град - атмосфера, сгради, паркове, хора ... та затова ще съм много доволна и ако успеем да отскочим до Толедо.
,тьй като ВСЯКА сутрин има ужасни задрьствания,както и около 14.00_15.00 4аса,когато хората свьрШват работа.Може без никакьв проблем да изкараШ 3 4аса на пьтя ако си попаднал в някое от задрьстванията
./Обикновенно не се стига до това
/.
,внимавайте с автобусите,заЩото има автобуси които идват до Толедо,но минават през селата и те се бавят 1 4ас и 30 минути.
,няма да видите вси4ко
,НО поне най_важните неЩа .Градьт е мальк ,и наистина за малко време може да се види много
.
Наистина няма отделна тема за Толедо и затова пуснах нова. Не знаех, че има автобус, и това е вариант, въпреки че с влак е по-бързо и в нашия случай - нямайки много време това си е от значение. Мерси за предупреждението за обиколките из селата - много ценно! Идеята ми е да дойдем в неделя сутринта и да се върнем в ранния следобед, така че предполагам тогава няма да има проблем със задръстванията, особено като ползване влака 
Е,...това са само тези които гледат да си спестят малко пари
)
,ако не успеете да паднете по тях
,като стигнете най_горе пригответе апарата).Това е най_високата сграда на Толедо,след Алказар.
)

тая вечер съвсем не мога да заспя 
Mnogo mi haresa restorantcheto sreshtu Obshtinata
,зависи какво се разбира под "евтино"
.Трябва да платите паркинг за един де,който ви излиза около 12 евро.
.Някьде 1.09евро трябва да е.Има и по евтин ,който е около 0.99евро.
.Препоръчани теми