Течни препарати (гелове) за пране 2

• 132 216
  • 783
# 255
 Laughing С риск да ме смъмрите ще попитам кои течни или сухи прахове и омекотители ще ми препоръчате дето ги има в Гърция?
Благодаря предварително за отзивчивоста.
За дамите пращам  букет лилиумчета   bouquet със стаено шишенце THE ONE, a на господата черна квадратна бутилка Sunglasses
Поздрави.
Виж целия пост
# 256
Laughing С риск да ме смъмрите ще попитам кои течни или сухи прахове и омекотители ще ми препоръчате дето ги има в Гърция?
За дамите пращам  букет лилиумчета   bouquet със стаено шишенце THE ONE, a на господата черна квадратна бутилка Sunglasses
Поздрави.

бихме те мъмрили за това, че пращаш нещо черно вместо едно кристално пломари, ама нейсе.
За праховете - купи Skip, Ariel , Dixan. Другото го избягвай.
Течни или прах - твой избор. Непременно на едното да пише "Цветни"/както се пише по гръцки/. Другите ще белосат всичко.
Омекотител? - Cajoline / с готиното мече/   или Soupline / с усмихнатото бебе/.
И пиши доволна ли си Grinning
Виж целия пост
# 257
За дамите пращам  букет лилиумчета   bouquet със стаено шишенце THE ONE, a на господата черна квадратна бутилка Sunglasses
Поздрави.

За съжаление в Гърция няма прахове за цветно; все са универсални. И течните - също.
Дедо ти е писал, но аз ще конкретизирам марката: за бяло - прах Skip, каквато и разновидност да е. За цветно: течен Skip Το Πανίσχυρο Μικρό (могъщ и малък) - бутилката е по-малка, но ти дава същия брой пранета като големите 3-литрови бутилки, плюс това по-лесно се носи и можеш да си купиш повече.  Wink
Виж целия пост
# 258
 Laughing Дедо няма проблем с пломарито, ама ако отида аз. че не пия такива неща и гаранция ще доиде при вас, ама като знам че колегата на които ще поръчам пломарито може да го изпие не ми се рискува....така че по-добре само прахта, ако иска него да пробва Laughing
Благодаря ви за съветите, ако всичко е наред по другата седмица ще докладвам какво е станало.

П.П. И да знаете не съм нито  мила ,нито  мама..
I AM MAN Sunglasses
Виж целия пост
# 259
П.П. И да знаете не съм нито  мила ,нито  мама..
I AM MAN Sunglasses

hahaha

Да попитам тук и аз - имам един препарат, с който възнамерявам да си почистя пералнята - CLARO.

Пише, че трябва да го сложа направо в барабана, ама на мен ми се искаше да си почистя и ваничката за прах евентуално.   Thinking

Дали някой го е ползвал и свърши ли му добра работа?
Виж целия пост
# 260
здравейте и от мен аз сега ползвам ариел за бяло и цветно отделно като се замисля май само него ползвам .Въпросът ми е петната от детските дрешки ще излязат ли с течен препарат и от кой?

И аз мисля,че няма по-добър от Ариел.Но не съм им ползвала течния.Купувам си вече само за цжетно и пера с него и бялото,ако може да се каже ,че имам чисто бяло.Но реших по препоръка на приятелка течен Персил:((( Sad.Изобщо не съм доволна,нито му усетих миризмата,за която бях чула,нито съм доволна.Остажам си на Ариел.
Виж целия пост
# 261
Да попитам тук и аз - имам един препарат, с който възнамерявам да си почистя пералнята - CLARO.

Пише, че трябва да го сложа направо в барабана, ама на мен ми се искаше да си почистя и ваничката за прах евентуално.   Thinking

Дали някой го е ползвал и свърши ли му добра работа?

Спазвай инструкцията.
Claro е за вътрешно почистване на перални и съдомиялни. И да го сложиш в чекмеджето за прах, няма да го почисти. Ваничката за праха я измий на ръка или в съдомиялна.
Виж целия пост
# 262
Не се изразих и аз правилно  Blush

По-скоро си мислех да почистя някак улея, по който се стичат надолу омекотителя и праха.

Или май си въобразявам, че там би могло да има някакво замърсяване ли, мухъл ли....
Виж целия пост
# 263
Не си въобразяваш: аз редовно вадя чекмеджето и го чистя, освен това бъркам с една четка докъдето мога в тръбата надолу, но без препарат и за вътрешността нямада стане. Откъде си купи този CLARO?
Виж целия пост
# 264
Не си въобразяваш: аз редовно вадя чекмеджето и го чистя, освен това бъркам с една четка докъдето мога в тръбата надолу, но без препарат и за вътрешността нямада стане. Откъде си купи този CLARO?

От специализиран магазин в Пловдив. Ето сайта на фирмата вносител:

http://globol-bg.com

Снимка на продукта и неговото описание :

Разтваря натрупванията от накип. Почиства нагревателите и всички важни части на пералната и съдомиялната машина. Спестява енергийните и ремонтни разходи, предизвикани от покритите с накип нагреватели. Цялото съдържание на опаковката се изсипва в машината и се пуска машината да работи на празен ход. Състав: < 30% фосфат на карбамида, 15- 30 % сулфаминова киселина, 5- 15 % натриев бисулфат. Съдържание: 250 гр.
Виж целия пост
# 265
Онзи ден си купих течен прах Первол за цветно пране 1л., а цената му беше 4.50лв. Все още не съм го пробвала, но някой дали ползва такъв и дали е доволен? Thinking
Виж целия пост
# 266
 Peace Последен спам-въпрос относно почистването  Embarassed-извинявам се ,но темата е по-популярна от останалите-В каква форма и име и откъде да си я набавя тази концентрирана лимонена киселина/нали не говорим за лимонтузу Laughingnewsm78
А относно белината-от 15 години пера в една "зероват" и без Аче в предпрането на бяло не минавам никога,макар и да не събирам много  често "бели перални",слава богу засега потресаващи аварии и ремонти не са се налагали/освен със заседнал банел/
Виж целия пост
# 267
teo,виждам че си в Пловдив - специализирано магазинче до училище Душо Хаджидеков.
Има течни, на таблетки, на прах-двойна доза -за миялна и пералня по една.
Виж целия пост
# 268
Партизанке, по-напред в темата стана дума пак за това Кларо. Аз съм го виждала в Пикадили - Сити Център. Там им зареждат продуктите.
Виж целия пост
# 269
Това ми е по-удобно, благодаря за ъпдейта!
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия