'' Парфюмни размисли и страсти'' 40 - юбилейна тема

• 24 324
  • 640
# 630
Колкото и да звучи жестоко, след такава загуба не понасях тишината у дома - един месец след това отново имаше куче в къщи.

по темата - чудя се какво да поръчам Nina или Hypnose
Виж целия пост
# 631
...

Замисли се какво искаш-невинна,но измамно сладост(Нина),или съблазнителна и крещяща такава(Хипноуз)
Аз Нина мога да я нося всеки ден,Хипноуз ми е по-специален и определено по-женствен и съблазнителен.
Виж целия пост
# 632
...

Замисли се какво искаш-невинна,но измамно сладост(Нина),или съблазнителна и крещяща такава(Хипноуз)
Аз Нина мога да я нося всеки ден,Хипноуз ми е по-специален и определено по-женствен и съблазнителен.
  bouquet
трябва ми по- ежедневен, май ще е Нина
Виж целия пост
# 633
Ми Хипноуз за мен е специален и стилен,но и много силно съблазняващ,ежедневен-не.
Нина е по момичешки чаровен,сладка карамелизирана ябълка,която се връзва с всякакво облекло и оправя настроението,защото на подсъзнателно ниво предполагам,че отключва спомени от детските години-млякото с ориз и канела на мама,топлите палачинки със шоколад... Crazy Laughing
Нина е детство,Хипноуз е страст.

Като стана дума за детство,кой иска бонбон Laughing

http://www.fragrantica.com/perfume/Jeanne-Arthes/Rose-Bonbon-5135.html
Виж целия пост
# 634
Аз пък Хипноуз ЕДТ си го нося като ежедневен,мирише ми на дъвка и не ми е чак толкова специален,но това не му пречи да ми е любим Heart Eyes
А Нина изобщо не ми харесва така че ще си замълча. Blush
Виж целия пост
# 635
И аз не харесвам Нина,но това не ми пречи да я опиша така,какато я възприемам на друг човек.За мен-абсурд Grinning
Хипноуз ми е цветен и ванилов,дъвки не усещам.
Виж целия пост
# 636
Ооо, Жаки, много ми стана мъчно. Прегръщам те много силно.  :hug

vmarinska, честно казано, на мен не ми харесваше особено много и го подарих на приятелка като бяхме на морето /забравила съм да го махна от гардеробчето  Embarassed/. Според мен не прилича изобщо на Уиш, по-скоро на мнооого измит Ейнджъл, без сладостта му и с доста пипер. Бих казала изчистен, лек, ненатрапчив и все пак открояващ се аромат.

Хммм, най-любимият ми аромат ..... в момента е L на Лолита Лемпика. Но въпросът ти никак, ама никак не е честен, нали знаеш.  Laughing
Виж целия пост
# 637
Новата тема
Виж целия пост
# 638
Аз много харесвам Нина и винаги получавам комплименти за нея и ме питат с какъв парфюм съм. На работа, като влезе някой неизменно се чува-аууууу, как прекрасно мирише тук, а помещението е доста голямо. Сега мислех да си купувам Хипноуз, но не е много мой и се чудя още.....
Виж целия пост
# 639
Патка! ooooh! Отивам в новата тема! Embarassed Embarassed Embarassed
Виж целия пост
# 640
И един с бели цветя, който прилича на Pour elle на Пако Рабан. Гади ми се от тези два аромата като ги усетя на някого. Tired
А  Pour elle на Пако Рабан, си го взех насляпо, точно заради описанието: "бели цветя... нежен... женствен". " Нежен", определено не го усетих, по-скоро тежък, чак задушлив,"женствен", никак не се връзва с моето виждане за женственост, а белите цветя - има ги, и то не с килограми, а с тирове  Mr. Green
От предишни теми  newsm78
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия