Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията за прегледите при лекари и доктори?
Какви са мненията за пътуването с влак по време на бременност?
Какви са мненията за астрологията и нейното влияние върху бременността?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията за прегледите при лекари и доктори?
Форумът съдържа различни мнения за прегледите при лекари и доктори. Някои участници споделят опит с частни лекари, изразявайки недоволство от високите цени и незадоволителните услуги, които получават. Други предпочитат да посещават само държавни болници, като споделят положителни преживявания от консултациите. Освен това има споделени истории за посещения на различни лекари и доктори, като се обсъждат различни аспекти на медицинските прегледи.
-
Какви са мненията за пътуването с влак по време на бременност?
Участниците във форума споделят различни мнения относно пътуването с влак по време на бременност. Някои предпочитат този вид транспорт, тъй като смятат, че е по-удобен и по-безопасен от шофирането, особено ако се чувстват добре. Други споделят лични преживявания и съветват да се консултират с лекар преди да решат за пътуване с влак.
-
Какви са мненията за астрологията и нейното влияние върху бременността?
Форумът включва различни мнения относно астрологията и нейното влияние върху бременността. Някои участници споделят интересни наблюдения и опит, свързани с астрологията, като например споделяне на очаквания за характера на бебето въз основа на зодиакалния знак. Това води до интересни дискусии и споделяне на лични преживявания.
-
Какви са мненията за педикюра и грижата за себе си по време на бременност?
-
Какви са характеристиките на зодия Стрелец?

Да съм първа и аз веднъж. Заглавийцето е много сладко.

, аз такива мероприятия не съм правила до сега в живота си.............да не говоря че мия прозорците веднъж в годината ако съм в настроение 

Ама тя още си ми е такава милата, много се шашка и предимно за глупости...