Слава Севрюкова - познатият и непознат феномен

• 86 191
  • 729
# 330
Това с машината на времето или тоест с пътуването назад във времето за мен е нещо реално, тоест ще дойде време то да е възможно, но ще бъдем само зрители, а не както в някои филми попадат хората в миналото и хоп, започват даже да са участници в различни събития... това за мен е невъзможно
Връщането в миналото ще бъде само като филм с написан вече сценарий Simple Smile
Незнам обаче за бъдещето как ще е, защото виждайки бъдещето ти можеш да се опиташ да промениш събитията в настоящето....
Виж целия пост
# 331
И би трябвало да е така. Нито можем да променим миналото, нито бъдещето (за последното поне не от настоящия момент). Добра представа имаш, за филма, приемем я и като моя лична  Laughing
Виж целия пост
# 332
Обаче обичам да гледам такива филми Simple Smile
Виж целия пост
# 333
И аз Grinning
Виж целия пост
# 334
Целта в Церн е структората на Космоса в микро и мокро света. Дава се постепенно за да може да улегне и да се разбере. Може да се върнеш в миналото но не можеш да го промениш. Настоящето и бъдещето може да се облекчи но неможе да се промени. Аз мисля че, всичко ебило в едно цяло и любовта е тази която е създала Вселената. Дали има обратен процес бъдещето ще покаже.
Виж целия пост
# 335
Вальо Церн имаха един неуспешен старт и втори ще имат ако питаш мене. Незнам готови ли сме за такива открития? Ще бъде ли ни позволено?
Виж целия пост
# 336
Много интересна тема  Peace
Виж целия пост
# 337
Вече сме пълнолетни и ще се дава постепенно. В личния живот на Леля Слава има много интересни случки. Когато ме приеха след време аз вляза в грях и тогава няма да забравя Леля Слава стоеше на едно столче и когато и казах какво съм сторил. Тя ми отговори като Христос чадо не го прави повече защото ответната страна не е чиста.А виждам че в семеиството всичко ти е наред. Бате Иво много го обичаше и казваше бях му намерила едно момиче Капка ама този калпазанин като се запрел и неще. Много обич имаше в тази жена.
Виж целия пост
# 338
Ще уточна , за да ме разберете точно. Отца и Сина и Светия Дух са били в едно цяло. Любовта им е създала Вселената, в сегашният си вид. Голямия взрив.
Виж целия пост
# 339
Какво мислите за това, което казват, че ще се случи през 2012?

Вмомента се връщам от кино, гледах въпросния филм - вярно измислено е, но знаейки каква литература съм чела, четейки и книгите за леля Слава и съпоствяйки филма се замислих дали след време нещо такова ни чака..
Не знам въобразявам ли си, само подчертавам, че досега никога не съм вярвала в твърденията за "2012".
Виж целия пост
# 340
Със сигурност ни предстоят интересни времена, навярно малко ще ги преживеят.
Виж целия пост
# 341
Beba споко, ние сме в списъка на приспособяващите се и оцеляващи:) от друго място и други държави промените ще почнат. Ние тука ако се затрием ще е от калпави и невъзпитани шофьори...
Виж целия пост
# 342
Ние тука ако се затрием ще е от калпави и невъзпитани шофьори...
   Joy thumbsup
Виж целия пост
# 343
Не съм присъствал когато е споменато 2012 г. Но знам от Леля Слава че трябва да изживем остатъка от кармата си. Дали ще стане през 2012 г. само Космическия разум може да реши.
Виж целия пост
# 344
Попаднах на нещо интересно, доколко е вярно и доколко нещата са спорни всеки сам за себе си решава, но е интересно да се прочете

http://www.novinar.net/news/-28-zagadkite-na-drevnostta-otkroven … MjkyNjsxMw==.html
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия