. ще видим останалата част от групата какво ще направят, че нещо са се закучили резервациите. иначе дестинацията ми остава за догодина в плановете. даже мисля да комбинирам и сингапур и тайланд, само живот и здраве да е 
, ще се мъча сама да правя всички резервации като затръгвам натам... и най вероятно ще имам нужда от помощ.
и ако имаш нужда от инфо за вбъдеще, с удоволствие ще ти помогна. Курорта е прекрасен - уникално съчетание на море и дъждовна гора, хубав плаж, много добро обслужване, а японския ресторант на плажа още го сънувам
. не знам как да си преименувам темата на "малайзия.... или тайланд". та сега съм на вълна тайланд и се опитвам да си спретна нещо. разгледах стари теми, но като че ли има повече за пукет. гледам, ровя се в нета, направо изпуших
. избрах няколко дена в самуи, няколко в краби и в банкок. билетите-ясно, намират се, там вътрешни полети също, доколкото прочетох евтини и редовни. на самуи избрах chaweng beach, хотел още не. от краби разходка до пи пи и там каквото може да се види в района. на самуи има ли какво да разглеждаме или само релакс и лежане по плажа? за банкок, също ясно, шопинг, забележителности. ще бъдем с дете на 10 години и ни се иска и културен туризъм и почивка. интересуват ме сайтове за букване на хотели там, например direct rooms сигурен ли е... личи си, че не съм ходила толкова далече
и ми е притеснено дали ще се справя с организацията. много ще съм ви благодарна ако помагате със съвети
. идеята е за около 15 дни, може и повече, дали ще се вмъкнем в 2000 евро на човек с всичко? не държим на супер лукс хотели, но прилични.
. ако си правя вярно сметката, т.е. с кръчмаря, влизаме в тия 2000 евро на човек. което пък значи, че тия от нашите агенции са луди с техните цени. билети намирам по около 600 евро до БК двупосочни, като ги гледам директно през сайтовете на авиокомпаниите. пише цена с такси, надявам се това да са летищните такси. същото и за вътрешните полети там. тях мога ли там на място да купувам или пак предварително?
, и хотели в анталия без руснаци ви предлагат там
. много сте привилегировани в това отношение. между другото разцъквам и едни две седмици в пунта кана с туи, ама да видим в крайна сметка докъде ще стигна...
. ако си правя вярно сметката, т.е. с кръчмаря, влизаме в тия 2000 евро на човек. което пък значи, че тия от нашите агенции са луди с техните цени. билети намирам по около 600 евро до БК двупосочни, като ги гледам директно през сайтовете на авиокомпаниите. пише цена с такси, надявам се това да са летищните такси. същото и за вътрешните полети там. тях мога ли там на място да купувам или пак предварително?
За дългия полет може да видиш през Qatarairways обикновенно излизат добри цени с полет от ИстанбулПрепоръчани теми