Помогнете за избора ми на хомеопат

• 11 002
  • 38
# 30
др.Стоименова е адекватен и умел лекар,връщала ми е обаждане в 11ч.вечерта.

А работи ли с възрастни или си е педиатър?
Из темата прочетох за доста различни такси в този МЦ Хирон. Ако някой е ходил тази година, моля да каже какви са цените към днешна дата.
Виж целия пост
# 31
Здравейте отново .Първо искам да попитам ,за6то има толкова малко отзиви за добри хомеопати,като чета че има хора който са много доволни.Търся постоянно някакви по-скорошни мнения ,но явно хората не искат да споделят за добрите лекари.ние посетихме МЦ Хирон и др.ми ? е на всяко ходене ли се заплаща по 65 лв.Толкова е прегледа за деца в момента,или трябва да си направиш абонамент от 450лв.Другото което искам да попитам тези лекарства от аптеката ли си ги купувате или там ви ги дават? Благодаря ви за което и ако може да птговори някой с повече опит.

Ами моят опит показва следното:

- Хората в Бг обичат да се оплакват, оплакват.... а да се похвалиш в Бг дори е и опасно!...  или пък те отминават с ледено мълчание!

Ако искаш, ще ти дам пресен пример тук, в този форум
Виж целия пост
# 32
А работи ли с възрастни или си е педиатър?
Из темата прочетох за доста различни такси в този МЦ Хирон. Ако някой е ходил тази година, моля да каже какви са цените към днешна дата.
Да, работи с възрастни.
Ако не бъркам към днешна дата за възрастен се плаща 90 лева за първоначален преглед /т.нар. интервю/ , който продължава средно по 2,5 часа. За следващи посещения цената е 30 или 40 лева /не съм съвсем сигурна, защото често ходя с детето и нещата ми се сливат/.
Телефонът в центъра е 9819310 и можеш да получиш информация за всичко, което те интересува  Peace
Виж целия пост
# 33
В Хирон 90лв е първоначалното интервю за възрастни, 65лв е за деца.

След този първи преглед за децата: 55лв е проследяването, 40лв остър случай и 40лв за консултация по телефона.  В цените влизат и хомеопатичните лекарства.
Виж целия пост
# 34
40 лв. за консултация по тел. ли?  #Crazy

Не знаех, че се таксуват и тел. консултации...В Пловдив не съм чула някой хомеопат да иска такава такса...

Виж целия пост
# 35
Водя детето при Др. Стоименова.Понеже сме от провинцията често ми се е налагало да се консултирам с нея по телефона - никог ане са ме таксували ! Peace
Виж целия пост
# 36
Не знам какво имат предвид под консултация по телефона точно...вероятно ако се обадиш 2 седмици след интервю или проследяване за нещо текущо, да кажете какво се е случило след даване на хом. лекарство няма да се счита като такава консултация-такива текущи обаждания влизат в цената на прегледа.

Не ми се е случвало директно да ми кажат, че трябва да си платя за консултация по телефона...но така или иначе ако се обадя за остър проблем примерно вечерта (да кажем детето е с висока темп) и поискам съвет до сега не ми е отказвано...и  е логично в най-скоро време да го заведа на място в Хирон за преглед и пак ще си платя 40лв (цената за остър случай).

Това за тел. консултация си го пише на официалния им ценоразпис.
Виж целия пост
# 37
Какви са тези цени, не мога да повярвам? Shocked Извинявам се, но такива цени са непосилни за поизтънелия джоб на средно-статистическия българин.
Моят хомеопат ми взе за първоначално интервю 50 лв., а за последващото проследяване по 25 лв. Аз не съм от Сф. и пътуването допълнително ми оскъпява нещата. Приемам тези цени за нормални, предвид стандарта на живот в България. И не на последно място  -  доволна съм от проведеното до момента лечение.
Виж целия пост
# 38
При нас в Пловдив: 50лв. първоначално интервю, продължило 2ч. и половина и по 40лв. за проследяване, продължаващо около 1ч. всеки път, като проследяването е на около 3м. веднъж. През останалото време - тел. консултации безплатно. Лекарството е включено в цената.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия