Февруарската дружина, чака снежната партина!

• 27 990
  • 756
# 540
И от нас стиснати палци за Мяу Praynig
Виж целия пост
# 541
Някакви новини за Мяу?
Много я мисля, та чак я сънувах.
Стискам палци всичко да е наред нея и бебчето.
Виж целия пост
# 542
Дано с Мяу и бебока всичко е наред Praynig
Виж целия пост
# 543
...
Много я мисля, та чак я сънувах. ...

И аз  Simple Smile, съня беше много хубав  Peace, няма ли някой с добри новини да ни зарадва?
Виж целия пост
# 544
Надявам се, че Мяу и бебка са добре. Терминът й е за 19, скоро влиза в деветия месец.  Praynig
Виж целия пост
# 545
Сведения за Мяу, добре е приели са я за задържане с контракции на 3-4 минути, но сега вече всичко е спокойно, има редки контракции, но без паника, няма разкритие има скъсена матка. Лежи и почива докът и е паднало, че после няма вече, в добро настроение е и е спокойна. Бебчо също е добре. Поздравява ви и каза, че щом се прибере ще докладва по-обстойно. Така че не се тревожете, добре се грижат за нея.
Приятен ден.
Виж целия пост
# 546
bzepic, мерси, че сподели информацията. Да лежи  и да си почива Simple Smile
Виж целия пост
# 547
Мяучето е котка бре!
Няма да се даде лесно! Simple Smile
Виж целия пост
# 548
Мерси за информацията ... Радвам се за Мяу.. пожелавам и да устиска още малко и всичко да е наред!
Виж целия пост
# 549
Шпионирайки при януарките разбрах, че вчера в 18.30ч.  СИЕР  е родила момченце Николай,
3030 кг. и 49 см.

Да й е живо и здраво, много да радва мама и татко, а кака Ива да е добричка, да помага и по-малко ревност към новия член на семейството пожелавам.
Виж целия пост
# 550
Честито на Сиер  Grinning Да й е жив и здрав Николай!
Виж целия пост
# 551
Ихааа живо и здраво бебе, послушно и неревливо.. Поздрави и за кака Ивка.. малко ревност и много ласки към малкото човече и желая! Честито на Сиер и таткото!
Виж целия пост
# 552
Честито на мама Сиер. Да им е жив и здрав малкия Николай, а кака Ивка много да слушка и помага  Hug
Браво на Мяучето, че е устискала

Да ви се похваля. Валето вече от понеделник ходи до обяд на градина. Частна пак, но друга и таксата е съвсем прилична. От началото на годината е отворена. Съвсем близо е до нас. Ходих в понеделник, запознах се със собственичката, която е завършила детска педагогика и досега е работила по частни градини само и сега си е отворила нейна. Много ми допадна всичко, имат си програма, имат и занимания по английски. И вчера и днес отиде с голямо желание хем че беше събудена, а хич не й се ставаше, но като й казах отиваме на градината чакат те там и тя веднага скочи и почна да се облича. Дано и занапред е така. А явно и наистина децата на 3 години са вече съвсем готови да се отделят от мама, иначе са си малки. Няма да забравя милата ми как ревеше на 1г. и 8 м. като я оставях за първи път на друго място сама, ами мъничка ми е била.
Тази седмица пък дядо й ще я води на Витоша да я учи да кара ски. Има си пълна ски екипировка. На мама скиорката  Laughing
Виж целия пост
# 553
Честит син на Сиер, да е жив и здрав, много послушен, каката да се справи бързо и лесно със новият член на семейството, и само щастливи мигове!
Браво и на Мяуче, ще устиска и тя Simple Smile

Ние сме с грип, едвам удържам фронта за бебето, не знам вече откога не съм спала, та затова набързо ви навестявам. Никол не сваля тем, а като се изкашля повръща. Уж се беше пооправила и днес пак Sad
Виж целия пост
# 554
Честито на Сиер! Да е жив и здрав малкия Ники и много да ги радва!

Мяуче стискам палци  Peace
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия