Беше си супер...,върнах се назад във времето когато живеех там...,ама все пак повече си харесвам Милано... 

/,после дохранвах с кърма,но дойде момент в който тя отка сама кърмата и така,трябваше да и дам пюре за да се донахрани.Може да съм избързала ,но пък детенце е доволно и вече сме на 5 хранения на ден...,а като беше на кърма не и стигаше явно и през 2ч искаше да яде....,знам ли..
.Но никой да не взема пример от мен...
,всеки сам си решава.

Ама като се изразявам правилно...Точно това за рапичното масло и зехтина и аз четох, но сега с това разстроено стомахче ще го пропуснем.Сега съм и нагласила ориз с картоф и малко тиквичка....и най-вероятно няма да го иска...
/,после дохранвах с кърма,но дойде момент в който тя отка сама кърмата и така,трябваше да и дам пюре за да се донахрани.Може да съм избързала ,но пък детенце е доволно и вече сме на 5 хранения на ден...,а като беше на кърма не и стигаше явно и през 2ч искаше да яде....,знам ли..
.Но никой да не взема пример от мен...
,всеки сам си решава. 

и то не, защото ме скъсаха, а защото ми се паднаха горе-долу прилични въпроси-1.Пострадал. частен тъжител и частен обвинител и 2.Хулиганство и нарушаване на обществения ред и самооправство
, ама комисията задаваха ужасно много допълнителни въпроси, питаха, а аз чак така не бях подготвена
Иначе сега на 2-ри май ми е втория писмен изпит, там е такава скучна работа...
, каква е тая зима, омръзна ми- вече седми месец чакам хубавото време, а то пролет най-много май, юни обикновено винаги много вали и после юли и август, най-много септември и айде пак с шубите 
Няма по-мила гледка и по-удовлетворяващо чувство, много ми е мъчно
:
)
, та я оставих пак на поискване и като въведох и пюренцето и когато установихме нощен съм в горе-долу еднакви часове и детенце само си понагласи режима
Сега като гледам всъщност ние имаме вече 5 хранения, което не знам, да не е малко??? 
, а следобед тиква, дано всичко е наред 
И както викам вчера на една приятелка- по закона на Мърфи точно когато се повталя и заприличам на човек, ЕМил ще ми замрънка за второ и като знам какво съм положила да излгецдам добре, не знам как ще се навия
и това след едно, аз след 2-3 сигурно ще съм егати медената яко овална питка

Аз като не много голям любител на месо, все си мисля, че млечните са по-леки от меса и жълтъци. Иначе не бързам, просто ми е интересно. Май ще поровя, да почета. 
. Много ги хареса, ама много не смея, заради глутена. Престраших се, защото отких на едно изядено пюренце, че съдържа глутен. .
Здравейте , ние с Теди из4езнахме малко ама все немога да стигна до форума
. Сега ще правим кръв и урина и да питам как се казват тези торбички за урина

Препоръчани теми